Min favoritprodukt

Inlägg i samarbete med Forever Living
 
Vi har väl alla en sån där favoritprodukt som man använder till i princip allt, och som man alltid har med sig! Min produkt i denna kategori är denna underbara Aloe Vera Gelly från Forever Living! 
 
 
 
Det här är verkligen en helt underbar kräm som jag använder till så mycket! Jag använder denna som aftersun (svalkar helt sjukt skönt) och även om jag fått myggbett eller andra irritationer i huden. Myggbett har jag tyvärr ett antal - alltid - eftersom dom små jäklarna älskar mig av någon anledning, haha. Det finns verkligen ingen kräm som svalkar och behåller fuktigheten i hyn som denna! 
 
 
Som ni ser på bilden är gelen helt klar och lite fastare i konsistensen. Jag brukar inte rekomendera så mycket produkter (använder väldigt få) men som sagt, denna måste alla ha hemma! Om ni vill läsa mer om produkten kan ni göra det HÄR.
Är det någon av er som testat denna? Vad tycker ni? 
Aloevera - forever - gelly
Anonym

Ja jag har provat, så himla bra! Mamma tjatar ihjäl mig om aloe Vera, ha ha! Finns en till som jag gillar som är orange ist för grönt på, minns inte vad den heter däremot! Men dem är grymma :)

Svar: Ja helt underbara verkligen 😻
designbymirelle

Denna finns alltid hemma hos mig med

Denna finns Alltid hemma gos mig med och är alltid med när vi reser 😃

Svar: Hej! Va roligt att så många också gillar denna! Helt underbar!
designbymirelle

Anonym

Jag har provat många av deras produkter. De är superbra. Min hund borde heta Vera för hon både dricker, badar, smörjs och borstar tänderna med Aloe Vera. Hon har tidigare haft hudproblem men de är nästan borta nu efter behandling med Aloe Vera. Hon har tidigare haft mycket tandsten. Hon har nästan ingen tandsten efter att jag sedan ungefär ett år börjat borsta hennes tänder med Aloe Vera.

Svar: hejsan! va roligt att det även hjälper hundarna, det hade jag ingen aning om :D Massa kramar till dig
designbymirelle

Hanna

Jag använder mig också av denna! Helt underbar kräm. Perfekt när man har bränt sig då det både svalkar och lindrar det röda, oftast är jag inte alls lika röd dagen efter. Använder också heat lotion och propoliskrämen!

Svar: Ja men verkligen! jag blev verkligen glatt överraskad när jag provade denna första gången! Många som skriver om den heat lotion så den ska jag testa också! :D Massa kramar till dig
designbymirelle

Anonym

Om du smörjer kroppen med Forever aloe heat lotion så kommer inte myggen till dig då de inte gillar doften av eucalyptus. Tips! :)

Svar: Åh men stort tack för det tipset det ska jag testa! Verkar vara många som gillar just den där heat lotion! :D Kramar
designbymirelle

Anonym

Ja, Gelly är toppen! Kan tipsa om att den är grym att använda som ögoncreme också! :)

Svar: Åh tack för tipset det ska ja testa😀
designbymirelle

Anonym

Har den också till allt! Så bra! 😃👌🏻

Svar: Ja, verkligen helt underbar!
designbymirelle

JossanHaugen

Jag tycker att den där gelén är jättebra 😊 Är många produkter från Forever living som jag tycker är bra 😊 Aloe Vera Heat lotion var min bästa vän när jag hade ont i ryggen när jag var gravid 😊

Svar: Åh jag har precis fått hem heat som jag ska testa, det är väldigt många som har pratat om den :D massa kramar
designbymirelle

JossanHaugen

Ja den är helt fantastisk!
Har provat lite mer saker nu också, ska prova på lite mer :)

Svar: Ja va roligt! Du får rapportera om du hittar någon annan favorit!
designbymirelle

JossanHaugen

slutade med att jag gillade produkterna så mycket så jag blev återförsäljare åt dom :)

Svar: Härligt :D
designbymirelle