Paviljongdrömmar

Inlägg i samarbete med Bygghemma
 
Planering för huset fortgår och jag har nu kommit fram till trädgården! En underbar paviljong bara måste jag ju ha! Jag har tittat ut dessa två underbara på Bygghemma. Vad tycker ni? Längre ner i inlägget ger jag er 4 värdefulla tips på vad ni kan tänka på när ni inreder er paviljong! 
 
Nummer ett är en lantlig paviljong som skulle matcha vårt hus väldigt snyggt! 
 
 
Nummer två är en lite mer modern variant men som fortfarande skulle smälta in väldigt fint i miljön på vår gård! 
 
 
 
 
Här bjuder jag på mina 4 bästa tips när du ska inreda din paviljong! 
 
1. Grönt är skönt! Massor av härliga gröna växter - både högt och lågt - hjälper dig att få paviljongen att smälta in i trädgården och samtidigt skapa en härlig energi!
 
2. Belys din paviljong! Det finns en hel uppsjö med härliga solcellsbelysningar som sköter sig helt själv! Allt du behöver göra är att sätta dig och njuta när mörkret faller och lamporna tänds av sig själv! 
 
3. Textilier! Det bästa med en paviljong är ju att den är under tak! Vilket betyder att du kan festa till det med massa härliga textilier både i form av kuddar och plädar! 
 
4. Mattor! Mattor för utomhusbruk är den där sista pusselbiten! Det ger en ombonad känsla och ger paviljongen en känsla av rum! 
 
Hoppas ni gillade de snygga paviljongerna och tipsen! Fortsättning följer vilken som skulle passa bäst i just vår nya trädgård! 
Anonym

Nr 1 är verkligen 👌🏻👌🏻! 😍

Svar: Ja verkligen underbar!
designbymirelle

Gisela

Jag skulle helt klart utan tvekan välja nr 1, lantlig paviljong😍😍

Svar: Ja visst är den underbar?! :D
designbymirelle

Anonym

Jag skulle välja nr 2, dvs en enkel variant och sedan piffa upp lite åt boho hållet

Svar: Åh låter så snyggt :D
designbymirelle