Senaste tiden på Instagram

Det är återigen dags för det uppskattade inlägget Instagram moments! Vi djupdykter lite i mitt Instagramflödet och jag beskriver lite längre än man kan göra på Instagram! Hoppas ni gillar det lika mycket denna gång! Och kom ihåg att lämna ett avtryck om ni känner för det, det älskar jag verkligen! 
 
 
 
1. Samlar ni på något? Jag samlar på dessa underbar vaser från Cooee. Beställde ett gäng i de nya färgerna från inredningsbutiken Presenten.se! Det är lustigt egentligen, att jag älskar runda former, haha. Vet inte varför men allt jag köpt på senaste tiden har runda former. Kanske är det någon gammal instinkt hos människor? Vet inte det jag, men jag älskar iallafall dessa. Det finns vissa saker som bara är tidlösa, och de här vaserna är några av dom! 
 
2. Trappor trappor trappor, kan man annat än älska dom? Jag kommer ju för första gången i livet ha en trappa, känns fantastiskt bra! Och jag vill verkligen göra den till något helt speciellt! Jag har tittat på att tapetsera stegen med tapet, eller kanske måla i någon härlig färg? Jag fortsätter att leta inspiration och fundera! 
 
3. Älskade sovrum, ibland kan jag känna att det är väldigt mycket ljusa färger i sovrummet, men sedan inser jag att det är det som jag verkligen mår bra av! Superviktigt att verkligen gå in i sig själv och faktiskt känna efter vad man själv mår bra av. Allt för många gånger tänker man eller ändrar hemma för att det är på tapeten just nu eller för att alla andra har det. 
 
4. Glada och fattiga husköpare! Haha. Ja, visst finns det hål att stoppa i när man har hus? 
 
5. Älskade soffbord, visste ni att jag har designat det själv? När jag letade efter ett soffbord kunde jag verkligen inte hitta något som jag verkligen älskade. Så jag satte ihop detta själv, beställde en underbar skiva i granit från Houseofdesignsweden och ben från prettypegs, så blev det såhär vackert! 
 
Ha nu en underbar dag alla fina!