Bildsvep från min telefon

Hej hjärtan! 
 
Idag tänkte jag bara bjuda på ett litet bildregn över min fredag! Hoppas ni gillar den typen av enkla inlägg också! 
 
 
 
 
En underbar frukost med underbara tjejer! Vi fortsatte med lite spa! 
 
 
 
 
 
 
Kvällens outfit blev dessa helt underbara fladderbyxor! Hur snygga? Min bästis har verkligen världens bästa smak!
 
Sen bara måste jag visa er ett mail jag fick idag! Gud jag kan verkligen inte tacka er nog för att ni sänder mig så fina ord! Blir så jäkla rörd varenda gång! 
 
 
Hur gulligt är det inte att ta sig tid att skriva detta? 
 
Lite rörigt inlägg kanske, haha, men så ska det ju vara på en fredag! 

Underbara nyheter från Ikea

Hej finisar! 
 
Hade man kunnat tro att Ikea skulle leverera såhär? Nu vankas det både snygga guldbestick och läderknoppar till köket! Helt underbart! Häng med och kika på några av Ikeas Augustinyheter! 
 
 
 
 
 
Jag kommer helt klart slå till på fler guldiga bestick så jag kan duka med dom även när man har fler gäster! Det tillför verkligen något speciellt till en dukning! 
 
 
 
 
 
Visst är det helt fantastiska saker? Vilken är er favorit? 
2017 - Ikeahack - augusti - guldbestick - ikea - nyheter

När ett hem blir ett hem

Världens bästa känsla är verkligen - att komma hem. Att verkligen känna sig hemma i sitt eget hem så att säga. Till viss del inreder man för detta - och till viss del handlar det såklart om att energin mellan dig och hemmet ska stämma överens. Jag älskar verkligen mitt hem, och jag älskar verkligen att hjälpa er alla att skapa era drömhem! Därför är jag så rackarns glad att en av de största delarna i mitt företag är nätbaserade inredningskonsultationer! Här utgår jag från era önskemål på exempelvis färger, budget och stilar, därefter skapas något som passar just precis Er! Jag tycker att alla människor ska ja råd och möjlighet att anlita en inredare - för alla är värda ett hem att må bra i! Det är en en av de stora anledningarna att mina kunder väljer sina budgetar själv, och jag har verkligen jobbat med allt från obegränsad budget till extremt smala - allt är verkligen lika underbart att jobba med tycker jag! 
 
 
Lämna gärna ett hjärta om ni också tycker att inredning är för alla - med alla budgetar och förutsättningar! 
 
Det är en del väntetid just nu på konsultationer men om ni vill boka en nätbaserad konsultation hos mig gör ni det via info@designbymirelle.se !