Att förlora sig själv

Jag slås av tanken att jag har förlorat mig själv i sociala medier sen det blev mitt jobb. Jag startade upp hela min karriär med det jag verkligen brinner för, att skapa. Både i form av inredning och i form av att skapa med mina bara händer. Vart är allt det nu? Jag vet att man utvecklas ständigt, och att man måste anpassa sitt flöde och sin nisch en del efter marknaden. Men var tog Mirelle vägen? Var är alla mina pyssel? De pyssel jag tog mig tid att skapa, som jag längre inte har en sekund över för. Jag saknar det en del, att skapa med mina bara händer. 
 
Jag vill inte bara bli en av alla bloggar och instagrams i mängden, jag vill alltid vara Designbymirelle. Den där som bara jag kan vara. Men jag känner att jag anpassar mig, jag tjuvtittar på andra bloggar och instagramkonton och tänker att jag måste keep up, på deras sätt. När det egentligen inte är åt andra håll jag ska söka, utan rakt in i mig. Rota mig i mig själv igen, låta kreativiteten flöda igen.
 
Det kanske inte bli lika flashigt som de som postar hemnetannonser från våningar i Stockholm, dyra wishlists, bilder lånade (stulna) från Pinterest eller vita kliniska hem i 438 vinklar. 
 
Det är back to basic för mig tror jag - Skapande, fengshui, tutorials, personlig inredning, inreda för välmående och det som verkligen är Jag. Även om det är ett fantastiskt jobb jag verkligen älskar, så kan jag inte förlora mig själv i det. För det är trots allt jag, den riktiga jag, som lagt grunden för hela min karriär inom sociala medier. 
 
Vad känner ni? 
 
Lämna mig ett hjärta om ni är med mig i det här, om ni vill följa med mig och om ni också är trötta på allt som ser likadant ut på sociala medier. Tack för att ni finns för mig! Både när jag är väldigt närvarande, och när jag förlorar mig själv lite. 
 
 
Kärlek - inredningblogg - skapande - socialamedier
Anonym

Jag förstår lite hur du känner..... Jag själv vill ju bli "känd" inom inredning, blogg och det som hör till bara för att kunna jobba med det jag älskar på heltid..... drömmen!!! Man studerar andra och tänker att priset blir ju att de tappar det personliga i inredningen.... som du säger... de tar bilder från andra/annat men vad skapar de själva?!
Tycker att det är härligt att du stannar upp och reflekterar över vem du är och det viktigaste varför började jag med detta?
Jag stannar på bloggen i allafall.....
Kramis / A

Svar: Tack för dina kloka ord och va roligt att du stannar här med mig' det kommer bli helt fantastiskt känner jag! Massa kramar till dig
designbymirelle

Anonym

Ja vad har du att förlora? Följare? Du gör det ju för din skull och för de som har samma smak, de som får inspiration. De som inte har samma smak kanske hoppar av tåget, men alla är ju olika och har olika smak. Hur mycket man än försöker anpassa sig så kommer man inte nå till alla. Så kör på din grej. Absolut! :)

Svar: Tack för dina kloka ord! Så är det verkligen som du skriver! Massa kramar till dig
designbymirelle

Anonym

Ja vad skoj, har saknat dom inläggen du hade förr som gjorde att jag började följa dig! 👍

Svar: Va roligt att du tycker om dom! Det kommer det fler av nu känner jag! Massa kramar till dig
designbymirelle

Linnéa

Du har så kloka tankar Mirelle!
Självklart ska du satsa på det som känns rätt i magen och jag kommer verkligen inte att sluta följa dig bara för att du ändrar inriktning.
Snarare att det ska bli spännande att se vilka tips du kommer med och hur man kan göra i sitt egna hem.
Jag har börjat bli lite mätt på alla dessa perfekta hem och vill snarare bara följa de med riktigt personlig stil.
Jag hejar på dig, oavsett vilken väg du väljer!

Svar: Åh tack snälla du för dina fina ord Linnea! Värmer verkligen att höra att du är med mig! Massa kramar till dig
designbymirelle

Anonym

Tycker verkligen att du förmedlar personlighet i din inredning; det är det som är så tilltalande i hela din verksamhet!
Tror dock att det är lätt att bli "uttömd" genom att vara alltför personlig i sociala medier, så var rädd om dig! Du är fantastisk!

Svar: Tack snälla du för dina fina ord! Dom träffade verkligen rakt in i hjärtat! För det är så sant som du skriver! Tack igen fina du! Massa kramar
designbymirelle

westsidehome.se

Varför ska man vara som alla andra... Det blir bara tråkigt i längden att följa en blogg som ser likadana ut. Men förstår hur du känner. Har precis startat min blogg westsidehome.se och känner också en press att inte passa in. Följ ditt hjärta vad som känns bäst. Föredrar själv personliga stilar! Är mer äkta. Älskar din blogg och kommer fortsätta att följa dig!

westsidehome.se

Varför ska man vara som alla andra... Det blir bara tråkigt i längden att följa en blogg som ser likadana ut. Men förstår hur du känner. Har precis startat min blogg westsidehome.se och känner också en press att inte passa in. Följ ditt hjärta vad som känns bäst. Föredrar själv personliga stilar! Är mer äkta. Älskar din blogg och kommer fortsätta att följa dig!

Svar: Tack snälla du för dina fina ord! Va glad jag blir! Att vara sig själv kommer alltid att segra! Ska kika in på din blogg! Massa kramar till dig
designbymirelle

Carro

Tycker det låter som en helt fantastisk plan och det jag som följare just vill följa. Det där andra du beskriver är inte alls liks kul och saker som känns ouppnåeliga eller enformiga. Kör ditt rejs!

Svar: Tack snälla för dina fina ord va glad jag blir! :D Tack igen! Ha en underbar dag! Massa kramar till dig
designbymirelle

Anonym

Det värsta man kan göra som människa är att tappa bort sig själv.. I dagens samhälle händer det dock allt mer p.g.a alla intryck. Tycker det är jätte roligt att se att du inte är en av dom. Att du lägger större vikt vid vem du är, vilken din passion är, än vilka dina följare är! Kör hårt, jag är med dig hela vägen! <3
// finlandssvensk passionerad tjej

Svar: Det är verkligen så sant som du skriver, i dagens samhälle är det verkligen lätt. Tack snälla för dina fina ord och att du är med mig, det betyder massor! Önskar dig en underbar dag! Massa kramar
designbymirelle

My

Det är aldrig värt att tappa bort sej själv för att tillfredställa andra! Följ din magkänsla och var rädd om dej❣

Svar: Så sant som det är sagt :) Massa kramar till dig
designbymirelle

Asa

Så klokt du tänker, det finns så många olika typer av människor och jag tillhör dom som gillar personligt och ett eget uttryck.
Frågan är alltid ska jag lyssna på mig eller andra, jag tycker man ska leva sitt liv inifrån och ut. Har gjort samma misstag att försöka forma mig efter andras önskan men upptäckte att det fungerade bättre att vara mig själv.
Ser verkligen fram emot att läsa din blogg i framtiden då :)

Svar: Hej fina! Stort tack för dina fina ord, det värmer verkligen! Va roligt att du ser fram emot att hänga med mig! Det uppskattar jag massor :) Ha en underbar söndag!
designbymirelle

Helen

Hej, så klokt av dig. Det är så nyttigt att stanna upp då och då och ta sig en funderare på om man tog den där vägen som man tänkte från början. Sen kan man förstås ta ett stickspår då och då och kanske även planera en annan rutt. Båda varianterna är rätt, men huvudsaken är nog att göra precis det du nu gör. Stannar upp och känner efter. Det är allt för många (inklusive mig själv) som bara springer på och följer med dit alla andra går. Så heja dig! Heja heja. det är bara du som kan bestämma DIN väg! kram på dig och fin midsommar./Helén

Svar: Tack snälla du för dina fina och kloka ord! Håller helt och hållet med! Det finns bara en väg, den man väljer, liksom :) Massa kramar och glad midsommar i efterskott :)
designbymirelle