Instagram moments

 
Många av er följer säker med mig även på Instagram, men det är alltid roligt med en lite närmare beskrivning av några bilder som synts i mitt flöde på senaste tiden! 
 
 
1. Denna fantastiska buske alltså! Detta fotade vi när vi var i Göteborg. Så himla härlig! Den står på Forever Livings huvudkontors gård och var verkligen en sån där wow-grej för en träd och blomälskare som mig, haha! Älskar verkligen Göteborg, det var andra gången jag var där (hur konstigt?) Haha. Jag har bara bott på Hotel Pigalle men när man bott där en gång känner man liksom inte att man har någon anledningn att byta, haha. Har ni varit där? Shoppingen i Göteborg tycker jag också är grym, på något sätt lite mer mysigt än Stockholm! 
 
2. Denna bild representerar verkligen vad jag älskar i matväg! Skaldjur med lite härliga ostar och chark! Oj vad jag längtar tills solen väljer att komma fram igen så man kan ha lite härliga sommarmiddagar ute. Nu i helgen blir det bröllop och efter det midsommar, så jag får be till vädergudarna varje dag nu så det bli sådär härligt väder igen! 
 
3. Klongen har verkligen sin högtid hemma hos mig just nu! Det är så enkelt att bara gå ut och plocka en underbar sommaräng och stoppa ner. Helt gratis och blir så fantastiskt levande. Den heter ju äng av en anledning liksom! Pioner är såklart också fantastiska att ha i ängen om man har möjlighet till det! Till midsommar blir det såklart 7 sorters härliga blommor i! 
 
4. Solsängarna jag beställde för ett tag sen i bambu är äntligen hemma! De var lite större än jag väntat mig men de är verkligen så grymt fina! Tyvärr var mina rättså fläckiga när de kom men jag väntar på svar hur man kan få bort det. De verkar vara helt slutsålda också så ingen ide att byta till nya! Olof gillade såklart också! Har ni tips på bra ställen att köpa dyna? 
 
Hoppas ni gillade även denna typ av inlägg! Det blir lite som mitt babbel fast sammansatt med fyra bilder. Tryck hjärta om det här är ett babbel som ni vill se mer av! 
 
Ha en underbar dag! 
Instagram - Klong - bambu - designbymirelle - granit - granit - göteborg - skaldjur - solsäng - sommar - äng
Anonym

Solsängarna är superfina! De har iaf en dyna på Granit som de hade i ett skyltfönster ihop med solsängen. Har du kollat på den? 🌸

Svar: Hejsan! Ja jag kikade lite på dom också! Hade velat hitta något lite billigare bara :)
designbymirelle