Kom in till mig

Hej fina!
Det har verkligen kommit så mycket nya läsare varje dag här på bloggen, galet glad är jag för det såklart. Känns så roligt att ni gillar vad som kommer upp här. Men lämna gärna en kommententar om ni saknar något såklart. Ska ordna med lite sökfunktioner så att ni kan söka på specifika rum här på bloggen, och fler fengshuitips såklart, det har ni önskat och det ska ni få! 
 
Men idag ska jag bjuda in er alla till min heliga plats, där jag samlar energi och den platsen i världen jag verkligen slappnar av så fort jag sätter min dörr innanför dörren. Spelar nästan ingen roll om jag varit borta i två timmar eller två veckor, när jag kommer in här hemma njuter jag verkligen till fullo. Det har tagit mig ungefär 3 år att komma underfund med vad som verkligen ger mig energi och harmoni hemma, så man ska inte vara rädd att det kan ta tid att lära känna sig själv och hur man ska inreda.   
 
 
 
Som ni ser så är våran hall väldigt stor, och det är främst för att denna del av byggnaden inte var meningen att bli en bostad från början. Detta för att det är väldigt lyhört ner mot undervåningen och väldigt lågt i tak. Byggnaden kom till redan på 1600-talet och är pagebyggnaden till vackra Strömsholms slott. 
 
 
 
 
 
 
Hoppas det har varit roligt att kika in hemma hos mig! 
 
Massa kramar till er alla