Festdukning i rosa

Hej hjärtan!
 
Detta inlägg är i samarbete med Duni
 
I samarbete med Duni har jag fått möjlighet att visa er en helt fantastisk dukning. Det är ju så många events nu till sommaren, allt från bröllop till dop till midsommar och andra härliga sommarkalas. Denna dukning är en härlig dukning som passar lika bra för sommarbröllopet som studenten. Jag älskar verkligen att kunna duka med vackra material, och att Duni utvecklat engångsmaterial som känns som tyg är helt perfekt för mig. Längst ner i inlägget finns en rabattkod till er alla! 
 
 
Jag har använt en vit duk som heter Evolin som är väldigt lik en linneduk, hur bra är inte detta? Kombinerar gör jag med den härliga rosa vepan, som jag istället för att lägga längs med bordet lägger över bordet, det ger en riktigt fin effekt tycker jag! 
 
 
 
Materialet i dessa servetter heter Dunilin, jag har varit såld på detta hur länge som helst! När man viker servetterna beter de sig som en stärkt linneservett, och har samma snygga finish! Men är en engångsservett. Finns i större storlekar så de blir ännu lyxigare! Jag ska även duka på ett bröllop i sommar och har beställt dessa snygga i vitt med mönster till. 
 
 
 
 
Om du är sugen att lägga en order på lite härliga sommardukningsdetaljer så har jag fått möjlighet att ge er alla 15% på hela sortimentet! Här är LÄNK till hemsidan. 
 
Kod: Mirelle_fest
 
Happy shopping! 
Dukning - Evolin - duni - dunilin - festdukning - rosa - servetter - sommar - vepa

En riktig pärla till salu

Hej fina! 
 
Har ni en bra kväll? Jag bara måste snapblogga om ett hus som förmodligen kommer slå klockrekord på Hemnet på nolltid! Jag har hängt med Robin ett bra tag via hans instagram och nu säljer han deras mästerverk till hus de renoverat! Kolla in detta bara!
 
 
 
 
 
Jag har verkligen fastnat för den fina utemiljön! Ett japanskt spabad liksom - yes please!
 
 
 
 
Men såklart är även insidan att hylla! 
 
 
 
 
Ja vad ska man säga? Helt underbart! Surfa in på villor i Landskrona och slå till!

Syrensocker och vackra isbitar

Nu när alla underbara syrener står i blom vill man verkligen ta vara på lite av blommorna. De är ju både underbart vackra och doftar ljuvligt! Jag har själv en enorm syrenhäck på tomten så det är inget problem med skörd om man säger så. Här kommer recept på syrensocker samt tips på hur du får de snyggaste isbitarna i sommar. 
 
 
1. Lika del socker och syrenblommor (endast blommorna) 
2. Välj de vilda syrenerna, alltså bondsyrener inte de framodlade väldigt tjocka mörklila.
3. 1 tesked vaniljsocker
 
Blanda allt och ställ i en torr helt tät burk. 
 
 
De vackraste isbitarna får du genom att först koka vattnet innan du gör isbitar av dom. Då blir de helt genomskinliga och de vackra blommorna du lägger i kommer synas mycket bättre. Jag brukar även göra med smultron. 
 
 
Ha en underbar sommardag nu alla!