Du kan aldrig köpa stil

Hej gullisar! 
 
Kände bara för att skriva av mig lite. Eftersom jag följer väldigt mycket inredningskonton och lifestylekonton på Instagram ser jag väldigt mycket bilder var dag. Ofta är det dyra inredningsdetaljer, långresor och champagne. Och ja, jag postar såklart också detta, men för mig är det så grymt viktigt att visa att inredning inte är en tävling om vem som har råd med mest. Du kan lägga hur mycket pengar som helst på dyra detaljer och möbler - men det betyder inte automatiskt stil. 
 
Jag tycker det är otroligt viktigt att visa alla mina följare och läsare att man inte behöver lägga hela sin månadslön på en stol, utan att en gammal stol från loppis och lite målarfärg kan bli fantastiskt fint det med. Det var så hela min resa med inredning började, och det kommer jag verkligen alltid hålla kvar vid. 
 
Byrå målad och tapetserad av mig för ett välgörehetsprojekt tillsammans med Stadsmissionen och Erikslund shoppingcenter.
 
Passionen för inredning handlar om material, kreativitet, känsla och välbefinnande. Inte om vem som köper mest dyra saker och radar upp på ett bord. Jag vet att man kan känna sig väldigt påverkad när man scrollar igenom alla fina bilder på sociala medier. Men kom ihåg att era hem inreder ni för att NI ska må bra. Hjärta om ni gillar som vanligt finisar!
Angarnsklicken

Jag håller med dig till hundra procent.... Utmaningen och spänningen ligger ju i att få det "lyxigt" eller få det man vill ha för en billig peng.
Härligt att du lyfter detta!!!!
Kramis A

Svar: Ja men precis! Va roligt att inlägget uppskattas! Massa kramar till dig
designbymirelle

Anonym

Håller oxå med dig. Tyvärr är det väldigt många som lägger ut bilder och få med den där dyra lampan på ett hörn på fotot o de är den dem taggar. Jag har nyss startat upp ett IG konto (nyahuset1) jag är verkligen ingen sån som har dyra saker hemma, jag tycker istället att folk ska gilla de dom ser o inte materiella ting.

Det är så ledsamt att man måste ha dyra inrednings prylar eller ett kliniskt hem gör att få likes.

Tycker din sida är så fin!!