Eco-picnic i det fria

Hej mina fina! 
 
Inlägg i samarbete med Duni
 
Jag har idag fått möjlighet att låta er hänga med på en underbar picnic vi hade nu i helgen! Jag brukar inte tycka om engångsartiklar, dels för designen och dels för att de alltid är i vanlig plast. Så nu har Duni verkligen revolutionerat och skapat ett sortiment engångsartiklar som både är miljövänliga OCH grymt snygga! Häng med! Jag kan börja med att visa de grymt snygga tallrikarna - tillverkade av naturligt restmaterial från sockerrörsproduktionen. Dessa är komposterbara och blir till jord på bara några veckor! 
 
 
 
 
Jag bara älskar att det är lite osymmetrisk form på tallrikarna! Även besticken är grymt snygga och tillverkade av majsstärkelse, som är en förnybar råvara! Här snackar vi inga bestick som går av när man skär med dom, haha, dom är riktigt rediga och finns i gaffel, kniv och sked!
 
 
 
Dom snygga servetterna är såklart också komposterbara och svanenmärkta och riktigt fina! Valde en beige i glasen och en ljus med ormbunkar till wrapsen! Glasen ser ut som vanliga plastglas, men också detta är tillverkat av majsstärkelse! Så himla impad är jag av denna serie ska jag säga! Såklart var de här två cooligarna med på turen, haha! 
 
 
Om ni är sugna på att beställa hem lite av denna härliga serie gör ni det på Duni hemsida. Jag har även fått möjlighet att ge er en rabattkod som ger er 20% rabatt på alla miljövänliga engångsprodukter så ni också kan ha en sån här härlig picnic - med gott samvete!
 
Använd kod: Mirelle_ecoecho
Eko - duni - eco - engångsmaterial - miljövänligt - picnic - sommar - svanenmärkt
Asa

Så underbart! snygg design och nerbrytbart kan inte bli bättre.
Ska genast köpa lite tack för tips

Svar: Va roligt att du gillar! Dom är underbara!
designbymirelle