Frågestund!

 
Så har det blivit dags för svaren från frågestunden jag hade på Instagram igår! 
 
1. Kommer det att bli någon mer kurs i Strömsholm snart?  Det kommer fler kurser i Strömsholm, dessa är dock planerade till efter sommaren! Håll ut! Datum kommer på Instagram! 
 
 
2. Vad är din anknytning till Strömshoms slott? Jag postar massa bilder härifrån eftersom jag bor precis brevid slottet! Helt enkelt här jag prommenerar varje dag med lilla Olof och spenderar min tid. Slottsbutiken äger min fina svärmor!:)
 
3. Vad har du gått för utbildning? Jag har utbildat mig inom inredning hos inredningskurser.se och inom fengshui hos Nordic school of fengshui - rekommenderar båda!
 
4. Var köper man din sänghimmel? Den har jag skapat själv med hjälp av Ikeas billiga gardiner och fyra takkrokar. 👍
 
 
5. När insåg du att inredning var det du ville hålla på med? Svårt att säga exakt när det var, men det kom i samband med att jag startade mitt instagramkonto med inredning och pyssel! Självklart ökade intresset massor under tiden jag utbildade mig också 😀
 
6. Har du några tips när man inreder ett väldigt litet badrum? Satsa på så lite blockerande möbler som möjligt, maximera förvaringen och glöm inte de gröna växterna!
 
7. Hur börjar man när man ska inreda sitt nya hem? Börja med att göra en moodboard över varje rum, när du gör detta kommer du att komma underfund med känslan du söker i rummet och vilka saker som passar med vad!
 
 
8. Kommer du att ha event i Sundsvall eller Östersund? Jag har inget planerat i norr just nu men det kommer
säkerligen!
 
9. Vad jobbar din kille med? Vad jobbade du med innan ditt företag? Mattias jobbar som processtyrare på Volvo! Innan företaget jobbade jag i butik - jag jobbar fortfarande lite helger osv, så roligt att variera och få hänga om lite kläder och inte bara inredning! 😍
 
10. Vad har du för stjärntecken? Var träffade du din kille? Jag är fisk ut i fingerspetsarna 😍 Vi träffades på nätet för nästan 4 år sedan ❤️
 
 
11. Vad ska man tänka på innan man köpet ett nytt hus? 
Jag skulle nog kunna skriva ett par A4 om detta, haha. Men viktigast är att man älskar det, att läget är bra, att det är en god affär och att känslan i huset är det man söker! 
 
Så det var alla svar! Hoppas det var lite roligt att läsa! 
Naomi

Hej Mirelle!
Tack för en fin blogg med mycket inspiration :) Är nyfiken på vilket program du använder för att skapa moodboards? Är sugen på att testa göra ett till mitt framtida hem :)

Svar: Hejsan! Jag använder mig av ps samt appen polyvore :) Massa kramar till dig
designbymirelle