Kontraster skapar perfektion

Godkväll fina läsare! 
 
Inlägg i samarbete med Hedludsgolv
 
Idag tänkte jag skriva lite om mitt absoluta drömbadrum. För mig skapar kontraster den härligaste känslan i ett badrum. Att blanda ljust med mörkt, hårt med mjukt - och som jag nu hittat, klinker och kakel tillsammans med trä! Hos Hedlunds här i Västerås hittar ni verkligen allt inom golv, klinker och kakel och mattor. Just detta badrum kommer från en av deras leverantörer. Hur snyggt är inte denna balans mellan alla material? Det enda som fattas är en större grön växt! Eftersom det finns så pass många olika leverantörer hos Hedlunds finns möjligheten att skapa det badrummet som du alltid drömt om! 
 
 
Vad tycker ni? Visst är det fantastiskt att satsa på trä i duschen och kombinera med detaljer i lite slitet trä. Jag älskar det verkligen! De plattor och färger som använts i detta badrum är dessa. 
 
Det kan ju inte bara vara jag som drömmer om dubbeldusch förresten? Det bara MÅSTE finnas i mitt framtida drömbadrum. Jag gillar att man behållt halva väggen, det ger ett snyggt bryt och ramar in klinkerplattorna fint. 
 
Bilder från Hedlundsgolv leverantör Golvabia.se
 
Hoppas ni fann lite inspiration till just era drömmars badrum! Och kom ihåg att besöka Hedlunds om ni ska renovera! De har nu byggt om hela butiken för att kunna serva oss kunder ännu bättre! 
 
Ha en underbar kväll! 
Badrumsinspiration - Västmanland - drömbadrum - hedlunds - hedlundsgolv - klinker - renovering - västerås
Thilda

Härlig inspiration för badrum 👌 fantastiska kontraster!😍

Svar: Ja visst är det en fantastiskt rum?? Fullkomligt älskar det!
designbymirelle