Några dagar genom min telefon

Hej mina fina! 
 
Idag tänkte jag vara sådär seriöst och skriva ett inlägg om färgsättning, men vet nI vad? Jag har bara lust att babbla lite idag. Ibland har man ju bara såna dagar där det mesta man kan prestera är ett litet babbel, haha! Så häng med i ett litet bildregn med veckan från min mobil! 
 
Mesta tiden består av jobb med bloggen för mig, men mycket är ju även nätbaserade inredningskonsultationer! Känner mig så hedrad varje gång jag får vara med och skapa ett drömhem! Just nu har jag väldigt mycket bokningar så det är lite väntetid, men vill du ha hjälp av mig så är det bara att maila! Här kommer ett härligt vardagsrum. 
 
 
Idag hämtade jag sakerna vi glaserat på keramiken! Helt fantastiskt är det att äntligen vara färdig med lite saker! Med alla olika bränningar osv kan det ju ta sin lilla tid att få se sista resultatet. Svårt för mig som egentligen vill se resultat innan det ens är klart, haha.
 
 
 
Ska ta fler bilder på varje grej sen! Men jag kan iallafall verkligen rekommendera er att ta en keramikkurs! Så himla roligt! Idag flyttade det in 6 enorma hortensior hos mig också, haha! Upp till 6 månader blommar dessa vackra ting!
 
 
Försökt sola sammanlagt en halvtimme också i det fina vädret haha, antingen har det kommit upp saker jag måste göra eller så har solen gått i moln, haha! Ska faktist vara ledig på fredag - då jäklar! Tills dess fortsätter jag med snapfilter, hahah! 
 
 
Annars är hemmet fyllt med vackra
blommor nu efter att min sambo fyllt år! 
 
 
 
 
Nej nu ska jag sluta så ni inte somnar här, haha! Önskar er en underbar kväll! 
 
Gilla om ni gillar babes! 
Katja

Hej, vilken supersnygg matta längst upp till höger, varifrån kommer den? tack för toppen blogg! Katja

Mona

Hej Mirelle,
Provar att nå dig här. Har sett att flera frågat men tänker att du kanske mailar svar (hoppas det). Ditt fina gråa kryssbord, matsalsbord. Som är här under din blogg 24 maj-17 vad är det målat i för färg?
Väldigt tacksam för svar då färghandeln inte kunde tipsa om annat än lasyr som inte alls täcker så fint som ditt bord är.
Tack för jättemycket härlig inspriation.
Mvh
Mona

Svar: Hejsan! Det är ett bord som jag köpt hos lilla möblemanget så vänd dig till dom om du vill veta exakt färg :) massa kramar till dig
designbymirelle