Att flytta

Hej babes! 
 
Hade bara lust att plita ner några rader till er alla. Som ni vet står vi inför flytt - äntligen blev vi med hus! Som vi kämpat, letat och blivit besvikna innan! Men nu hittade vi till slut vår lilla dröm Björkbacka! Så nu startar ett nytt kapitel och det är dags att lämna pagebyggnaden till Strömsholms slott. Det gör lite ont såklart, här har hela mitt företag skapats, mitt och Mattias första boende och bara så jäkla mycket fina minnen! Haha släpper nästan en liten tår. Faktiskt så kan jag säga att jag haft de allra bästa åren i hela mitt liv här! Kan man ha flyttångest fast man köpt sitt drömhus? Haha.
 
 
 
Jag är verkligen glad att jag valde att Leva o Bo kom nu innan huset och fotade här hemma. Känns som man får med sig ett fint minne med massa fina bilder! 
 
 
 
Ja jag kommer sakna det här! Men nu känner jag mig så taggad på stt skapa vårt drömhem på nytt i huset! Kan knappt fatta att vi köpt hus, men det var verkligen meningen att vi skulle köpa just det här. Något högre än oss ledde oss på denna väg och jag är så glad att vi gjorde det! Nu kör vi mot nya härliga hustider!
 
Cornelia Ingmarsson

Villan fina bilder, ser så mysigt ut! Förstår saknaden!

Svar: Tack snälla du! Ja, det kommer helt klart att bli lite tomt, men hoppas på att finna den där känslan på nya stället också!
designbymirelle

Helen

Det ska bli så roligt att följa er på vägen till drömhuset. Stort GRATTIS och trevlig helg./Helén

Svar: Åååå tack snälla du va glad jag blir! Jag längtar verkligen :D
designbymirelle