Att spara till en dröm

Hej fina ni! 
 
Inlägg i samarbete med Dreams
 
Idag tänkte jag och Olsson tipsa om en grym app! Jag tror vi är många som skulle behöva ett roligare sätt att spara pengar, jag vet i alla fall att jag gör det, haha! Inte lätt att finna motivationen riktigt alla gånger! Därför är jag så glad att spar-appen Dreams kontaktade mig. I appen sätter man upp olika spardrömmar man vill uppfylla och så hjälper den dig spara till dem. En av mina spardrömmar är badrumsrenovering! Olsson ser även han mycket fram emot detta, haha! In och ladda ner appen HÄR.
 
 
Man byter inte bank utan signar upp med mobilt BankID, det tar 2 minuter och är superenkelt. Appen ger dig tips på olika sparhacks för att klara sitt mål, jag använde sparhacket Everest där man automatiskt sparar 10:- i veckan, för att sedan öka på med 10:- varje vecka. Roligt va? Den här typen av roliga utmaningar finns det massa av!
Vad har ni för dröm att spara till? Jag hoppas verkligen att jag kommer klara denna! Och önskar er alla andra stort lycka till, små som stora sparanden! Det är helt klart dags att kapa ner på vardagskonsumtionen och detta är verkligen ett roligt sätt att göra det på! 
Tips - dreams - dreamsapp
Anonym

Wow coolt 😍 Tack för tipset 💕

Svar: Varsågod fina du!
designbymirelle

Anonym

Jag vill ha ett soffbord🙏

Svar: Härligt! Något speciellt du drömmer om?? :)
designbymirelle