Att våga drömma

En kväll full med tankar och kärlek, funderingar och framförallt ett behov av att sprida ett budskap till er alla, som handlar om att våga drömma. Jag postade en fråga på min Instagram om vad ni alla hade för drömmar, och det var bara så inspirerande att läsa alla era fina drömmar! En så viktig del i livet är att våga drömma, redan när jag startade mitt företaget drömde jag, massor, vareviga dag. Jag satte mina drömmar på papper, och har nu efter år av slit och tårar, skratt och glädje, kärlek och svek, lyckorus och känslostormar faktiskt bockat av varenda en av mina drömmar. Jag har tagit mitt företag dit jag drömde om att det skulle vara, jag har köpt ett hus, jag har lärt mig massor om mig själv och livet i sig och jag har lärt mig att varje dag är värdefull. Det var mina drömmar då, som jag har nu. Nu är det dags att sätta print på nya drömmar, för även om jag njuter fullt ut, älskar jag att ha drömmar på papper, stora som små. 
 
Man kan verkligen aldrig förlora på att satsa på sin dröm, antingen kommer man att lyckas med exakt det, eller något annat, eller helt enkelt misslyckas, men jäklar va mycket man lär sig av just det, misslyckandena! Dom gör så förbannat ont i början, men hur det än är kommer dom att föra oss i rätt väg. Jag kommer från mitt livs största misstag för 5 år sedan, och här står jag nu! Redo att ta mig an allt vad livet har att bjuda på! Man måste våga hoppa, även om man inte vet om man landar där man vill, eller överhuvudtaget. 
 
Det finns så många talanger där ute, och det finns plats för alla. Genom hela min resa har jag stött på människor som inte alls är intresserade av att hjälpa med råd eller liknande, utan bara sett ett hot. Jag har mestadels fått hitta mig egen väg faktiskt! Men jag hoppas att klimatet är lite annorlunda nu några år efter, att vi hjälper varandra! Jag försöker alltid svara på alla era frågor, ibland hinner jag inte men försöker att alltid förr eller senare återkoppla. Jag tror på karma och att saker återkommer till oss på ett eller annat sätt. 
 
Så till det sista! Kör bara! Det finns verkligen inget att förlora. Bara olika sätt att vinna ♥️
 
Anonym

Så bra skrivet 😊 tycker som dig varför se varandra son konkurrenter när man istället kan hjälpa varandra ♥️🙏

Svar: Åh tack fina du! Va roligt att du håller med mig. Massa kramar till dig!
designbymirelle