DIY solspegel

Haha, förlåt, jag kunde verkligen inte hejda mig från att ta just den rubriken. Tyckte liksom den var så opassande så att den passade perfekt! För det är ju precis vad det här inlägget kommer handla om, att göra en höna av en fjäder. Fast lite mindre underliggande betydelser helt enkelt, haha. Jag tänkte ta er igenom hur jag gjorde en solspegel av en gammal spegel och loppisfyndade julstjärnor! 
 
Vi kan börja med att titta på vad jag använde för att skapa spegelen. Detta plus limpistol och guldfärg var faktiskt det enda som krävdes, och lite fantasi inne på loppisen såklart. 
 
Sen var det helt enkelt bara att köra igång och limma järnet! Avsluta med spray och vipps, så har jag en helt underbar spegel till huset. Som kostade mig 40:- att göra. 
 
 
Ja, så enkelt är det alltså att göra en höna av en fjäder! Jag hoppas att jag kan inspirera er alla till att se möjligheterna med föremål som andra gett upp på. För man behöver ju inte använda sakerna till det de faktiskt är menade för! Låt fantasin flöde! 
 
 
Tryck hjärta om ni gillade den här makeovern snyggingar! 
Loppis - Makeover - Panduro - mässingsspray - solspegel - spegel - Återbruk
Tusenfrågor om inredning

Åh älskar diy:s. Jag själv hittade proffssnickrade gratisbord på blocket, målade och tapetserade, och de är superfina sängbord nu! Typ gratis med gedigen kvalitet. Och i helgen byggde jag mina drömmars sänggavel, helt själv! 😌 Man blir ju så nöjd!

Svar: Åååå va glad jag blir. Kvaliten är verkligen oftast fantastiskt på äldre möbler! Härligt med sängborden som du fyndade. Och helt underbart med ett eget konstverk till sänggavel! Massa kramar
designbymirelle