Du kan aldrig köpa stil

Hej gullisar! 
 
Kände bara för att skriva av mig lite. Eftersom jag följer väldigt mycket inredningskonton och lifestylekonton på Instagram ser jag väldigt mycket bilder var dag. Ofta är det dyra inredningsdetaljer, långresor och champagne. Och ja, jag postar såklart också detta, men för mig är det så grymt viktigt att visa att inredning inte är en tävling om vem som har råd med mest. Du kan lägga hur mycket pengar som helst på dyra detaljer och möbler - men det betyder inte automatiskt stil. 
 
Jag tycker det är otroligt viktigt att visa alla mina följare och läsare att man inte behöver lägga hela sin månadslön på en stol, utan att en gammal stol från loppis och lite målarfärg kan bli fantastiskt fint det med. Det var så hela min resa med inredning började, och det kommer jag verkligen alltid hålla kvar vid. 
 
 
Byrå målad och tapetserad av mig för ett välgörehetsprojekt tillsammans med Stadsmissionen och Erikslund shoppingcenter.
 
Passionen för inredning handlar om material, kreativitet, känsla och välbefinnande. Inte om vem som köper mest dyra saker och radar upp på ett bord. Jag vet att man kan känna sig väldigt påverkad när man scrollar igenom alla fina bilder på sociala medier. Men kom ihåg att era hem inreder ni för att NI ska må bra. Hjärta om ni gillar som vanligt finisar!
Merimeci

Så kloka ord av en klok kvinna! Förstår inte hur jag klarat mig utan "dig" innan! Upptäckte din instagram för ett par veckor sedan! Så upplyftande läsning i din blogg, så inspirerande och som du skriver i inlägget, man kan inte köpa stil! Älskar ditt tänkt och att du tänker utanför boxen med inredning och kommer på egna sätt att göra fina detaljer! Mer av detta behövs när merparten radar upp just bara fancy saker som de flesta inte har råd med! Du inspirerar på ett så härligt sätt! Fortsätt vara du och sprid inredningsglädje! :) Föresten den där lilla byrån blev sååååå fin! Önskar jag hade blivit ägare till den! Kram

Svar: Ååå tack snälla du för dina fina ord, va glad jag blir! Väldigt glad att du håller med i mina tankar ❤️
designbymirelle

LIVSGLITTER

Tänkvärda ord, verkligen! Önskade att det kunde bjudas på mer kreativitet, försöker själv bjuda på både det ena och det andra kreativa tipset men det verkar inte som att folk är speciellt intresserade, himla trist, eller så kanske det bara är jag och några få till som är riktigt galen i pyssel/DIY ^^

Självfallet faller jag också för dyrare ting men det är alltid min personliga smak som talar, blir jag fäst vid något så är det så. Brukar försöka fixa det själv med små medel eller kika på begagnade alt innan jag tar steget att köpa något helt nytt.

Sen upplever jag inte att det är en tävling om vem som har råd med mest utan jag upplever det snarare som att folk blir så inspirerade utav andras hem och vill ha lika saker, lika stil osv osv =D

Ha en fin kväll // Louise


Svar: Tack snälla för dina fina och kloka ord! Blev superglad för din kommentar! Ha en underbar kväll fina du! Kramar
designbymirelle