En riktig dröm

Hej fina! 
 
Jag hade precis min dagliga surf på Hemnet efter några godbitar, sedan söker jag inspiration till vårt hus också såklart. Är inne på spåret att jag vill jobba tillsammans med huset samtidigt som jag inte vill att stilen ska bli för gammal så att säga. Men efter jag sett detta objekt är jag riktigt inne på att föra in lite kurbits, back to basic liksom. Tror verkligen det är något som kommer krypa tillbaka mer och mer! 
 
Men nu kör vi, snabba er dock, huset är igång med budgivning och utgångspriset är så bra som 1,725 milj! 
 
 
 
 
Jag älskar verkligen hur de jobbat kring grusgångar och rabatter, tar med mig inspirationen direkt till vårt eget som är lite mer vilt nu så att säga. Jag älskar när gångar är väl markerade så att säga. 
 
 
 
Det här huset fick mig att inse att jag verkligen behöver ett lusthus också, haha. Hur har man levt utan ett sånt här? Mina drömmar bara skenar iväg när jag tänker på alla möjligheter med ett sånt underbart litet utrymme! 
 
 
 
Här ser ni lite vad jag menar med kurbitsen ovanför dörren, denna halldel är uppbyggd precis som våran så det är extra roligt att se och inspireras av små detaljer! 
 
 
 
 
 
Hur underbart? Om ni vill se alla bilder på denna underbara villa kan ni trycka HÄR
 
Ha en underbar torsdag mina hjärtan och kom ihåg att trycka hjärta om ni gillar mina hemnettips! Något ni önskar mer av?
drömhus - hemnet - sekelhus - sekelskifte