Fönster hjärta böcker

Hej fina! 
 
Ni är många som visade intresse för att jag skulle ge er tips om era fönsterbrädor och hur man kan inreda dessa. Det är lite klurigt när man väl står där faktiskt, men en sak är säker, fönster älskar böcker! Så idag tänker jag ge er 3 tips på hur man kan använda böcker i sitt fönster när man inreder! 
Här kan vi se hur man kan jobba med böcker i hög för att skapa nivåer i fönster. Det är mitt number one tips i fönster, jobba nivåer, inget ser levande ut om allt har samma höjd. Helt perfekt att stapla ett par böcker under så får du en hög nivå på den delen av fönstret! 
 
 
I detta fönster har vi jobbat med böcker ståendes. Här gäller det såklart att man har två eller en bok som man tycker har en vacker look eller helt enkelt bara är väldigt intressant. Den kommer att synas som en stor del av inredningen i fönstret. Ställl två böcker lutade mot fönstret när varandra, inred med en härlig ljuslykta framför och du har skapat ett riktigt levande litet hörn i fönstret. 
 
 
I sista förslaget har jag valt en IT-bok som tar hedersplatsen mitt i fönstret. Här passar det perfekt att använda en riktigt stor härlig bok eller en bok med framstående ryggtext. Välj en du gillar och som matchar just din stil! 
 
Hoppas ni gillade min lilla guide om hur man kan använda sig av böcker i fönster för att skapa en balanserad snygg inredning på fönsterbrädan! 
 
Tryck gärna hjärta om ni vill se mer såna här tips eller helt enkelt bara gillade! 
Tips - fönster - fönsterbrädan - inredning - inredningstips
Anonym

Hade gärna sett tips på hur man tex, ska göra om du har smala fönsterbrädor? Har själv oturen att ha smala och tycker det är sååå svårt att få det snyggt :(

Svar: Det verkar vara många som har lite problem med de smala så det ska jag helt klart ordna ett inlägg om! massa kramar :D
designbymirelle

Anonym

Åh vart är lampan som är i tips 2 ifrån? Letat efter en fot i glas så länge! Jätte bra tips också :)

Svar: Det finns i glas på ikea:D
designbymirelle

Anonym

Vill också ha tips på smala brädor. Svårt att ens ha en vanlig blomkruka/växt..

Svar: Uppfattat det ska jag också ordna med :D kramar
designbymirelle