Förvandling

Hej fina vänner! 
 
Inlägg i samarbete med Stickyfront
 
 
Det jag kommer visa er i idag i samarbete med grymma Stickyfront är verkligen en sak som ligger mig varmt om hjärtat. Nämnligen att göra om möbler. Istället för att köpa en ny möbel, kan du skapa en helt ny av din gamla ikeamöbel med hjälp av Stickyfronts självhäftande fronter! The best about it all? Fronterna är gjorda i polyster och har liksom tygkänsla och är helt PVC-fria! Fronterna kommer förpackade på samma sätt som när man beställer prints. Här nedan kommer en före och en efterbild på byrån jag gjorde om. Det är såklart lite olika ljus eftersom det var olika tider och olika klockslag, men ja, ni ser ju lyftet! Jag valde att använda mig av det snygga mönstret "Little green Frank". Om ni anger MIRELLE20 i kassan får ni dessutom 20% på hela sortimentet till och med måndag! 
                               
 
Visst blev det ett riktigt lyft? Nu är möbeln ett riktigt konstverk! Det bästa kan ju vara att man kan ta bort fronterna hur som helst utan att det lämnar märken! 
 
 
 
Jag älskar verkligen det här mönstret, om ni tittar noga på bilden ser ni att det nästan är lite härlig vattenfärgslook på det hela! 
 
 
Visst är det en fantastisk idé det här? Surfa in på deras hemsida och kika på alla olika mönster som finns också! Kom ihåg att anvädna koden MIRELLE20 för att ta del av 20% rabatt på hela sortimentet också! 
Ikeahack - Makeover - bestå - möbelfront - pyssel - stickyfront