Hej tomten!

Hej finisar! 
 
Inlägg innehåller adlinks
 
Det börjar ju bli dags att reach out till tomten nu. Läs göra en önskelista på bloggen så Matte vet ungefär vad han ska ge mig, haha! Jag tänkte iallafall bjuda er alla på min önskelista för julen! Kanske är den till hjälp för någon som ska köpa julklappar till någon, eller helt enkelt till hjälp för dig som ska köpa en julklapp till dig själv, haha! Jag lägger en länk till hur ni hittar till varan efter beskrivningen här nedan! Häng med! 
 
 
1 // Amazing mobilskal som jag bara måste ha! LÄNK (adlink)
2 // De snyggaste ljusstakarna, ett riktigt bra budgettips för er som inte heller har råd att köpa Skultunas tulpanljusstakar, haha! LÄNK  (adlink)
3// Snyggaste mobilladdaren! Ja visst är man trött på de där tråkiga vita? Ja tack tomten jag tar de här också! LÄNK (adlink) 
4 // Det här kan ju vara den bästa julklappen för alla! Ett set med fler olika Voluspaljus! Passar fasen lika bra för mormor, dotter, ungdom och svärmor!LÄNK (adlink)
5 // Jag är såld på det mesta som har blommor på sig, så gissa om jag älskar det här snygga loungesetet/pyjamasen? Snacka om att det skulle bli hundra gånger lyxigare att glida runt i denna efter badet en fredagskväll med en glas bubbel! LÄNK (adlink) 
 
Ja nu vet du vad som skulle göra mig glad som en tok, tomten! 
julklapp - julklappstips
Michelle Bergström

Länken till ljusen funkar inte:(

Svar: Nu så 😻😻
designbymirelle