Inreda med kristaller och stenar

Hej babes! 
 
Ja, som rubriken lyder, idag ska vi prata om något som ligger mig varmt om hjärtat, nämnligen stenar och kristaller i inredningen! Det finns massor med underbar energi att hämta i dessa naturliga kraftpaket! Jag tänkte ta er igenom mina favoritstenar och berätta om hur ni kan inreda med dessa och vilka effekter de har!
Den vackra rosenkvartsen är en kärlekssten. Den är lugnande och sprider en energi av kärlek utan villkor och krav. Jag inreder med denna sten i sovrummet.
 
Bild: Polyvore.com
 
Agaten är min absolut favorit! Agaten värnar om
enkelhet och det självklara. Den sprider kärlek och står för  stabilitet och styrka. Agaten är en sten som gymenar självförtroende och skyddar. Agat används för att stimulera och öka kreativiteten! Den här stenen har jag överallt i hemmet! Agat härstammar från en flod på Sicilien där den upptäcktes!
 
Bild: Byondesign
En annan perfekt sten att inreda med i sovrummet är ametisten. Det är en skyddssten som är renande och behjälplig vid sömnproblem. Den sprider god energi både i hemmet eller som smycke att bära med sig.
 
Bild: witcheslore.com
 
Rökkvartsen är en fantastisk sten om man vill omvandla en energi i ett rum från negativ till positiv. Rökkvartsen absorberar det negativa och utsöndrar det positiva! 
 
Bild: Pinterest 
 
En favorit jag har vid min arbetsplats. Sinnets sten, avstressande och problemlösande och skänker en balans till sinnet. 
 
 Bild: kristallrummet.se
 
När du renar dina stenar med jämna mellanrum gör du det under rinnande vatten eller lägger de i solljuset ett litet tag. 
 
Inreda - Tips - agat - inredning - kristaller - rosenkvarts - rökkvarts - stenar
Karolina Karlsson

Var kan man köpa dessa stenar och ljuslyktor nånstans? Har du något bra tips? 😊

Svar: Kika in på kristallrummet där finns det mesta i sten och kristallväg! ;D
designbymirelle

Madeleine Hinn

Älskar stenar & kristaller. Hemma har vi några i varje rum ❤

Svar: Härligt, det är verkligen underbart! Vilka är dina favoriter?
designbymirelle

Jannike Dahlquist

Så Underbart med kraftstenar! Glömmer dock alltid deras olika innebörd så det får jag läsa på nytt varje gång ja ska använda dom .. Men jag älskar dom ändå! 😆😍

Svar: Haha, ja man inte kan inte ha koll på alla! Jag har kanske 7 favoriter men alla resten av stenarna som finns har jag inte plats för i minnet, haha!
designbymirelle

Sanna

Det kan vara viktigt också att tillägga, vid rening av stenarna är det extra viktigt att själv också tillför positiv energi och positiva tankar till stenen. Så att man lägger lite extra kraft i den typ. 😍 min favvo är rosenkvarts och ametist. 💕 superkul med inspo !

Anonym

Har just köpt mina första kristaller och jag är så taggad♥️

Tilde

rosenkvarts är så himla fint.

Stina

Min mamma höll på en hel del med stenar när jag var liten, olika egenskaper osv.. rätt spännande faktiskt.

Yolanda

Fina bilder:)