Inspirationstider

Hej fina! 
 
Idag vill jag lykta lite av den största inspirationen jag har detta år till jul, ingen mindre än baddarna IKEA själva! Det finns så otroligt mycket inspiration att hitta runt om på nätet och Pinterest just för den här årstiden. Men i år behöver jag inte leta längre än till härliga IKEA! Jag har spanat in lite favoriter från bloggen Livet Hemma från IKEA! Häng med och se hur jag inspireras i jul! 
 
 
 
Stämningen är verkligen on-top på denna bild, dukningen, allt, det är bara så jag! Och helst hade jag velat implementera detta i det nya huset men jag får småpynta lite här hemma i lägenheten innan vi börjar packa ner saker i lådorna. 
 
 
 
Den här snygga installationen för julstjärnor fastnade jag verkligen för! Så snyggt med en gammal pinne och härliga pappersstjärnor, här kan man verkligen välja själv hur mycket all in man vill gå med belysningen! Det här kommer jag helt klart att ta efter! 
 
Bilder: www.ikea.se
 
Sist men inte minst bara måste jag visa denna härliga julkalender som Helena Nord skapat för Ikea Hemma. Hur smart är det inte att ta burkar och måla till julkalendern? Perfekt med lite olika storlekar, det är ju iallafall lättare att hitta saker som passar ner i lite olika storlekar på burkar än bara de där små påsarna som ingenting går ner i, haha! 
 
Vad säger ni? Visst är det härlig inspiration som levereras i jul från IKEA? 
Ikeahack - Julpynt - Julpyssel - ikea - jul2017 - julinspiration