Instagram moments

Hej hjärtan! 
 
Nu har helgen redan tagit slut, var tusan tog den vägen? Haha. Iallafall så har det varit underbart, jag har nämnligen haft lite ledigt från att göra konsultationer och har njutit av tid med sambo och familj. Jag tänkte att jag skulle gräva upp den här gamla favoriten också, Instagram moments! Jag djupdyker lite i några bilder som postats på senaste tiden på Instagram helst enkelt! Häng med! 
 
 
1. Man kan verkligen säga att julen börjar smyga sig in lite här hemma hos mig. Men det är faktiskt lite motvilligt detta år, jag känner mig nämnligen inte särskilt motiverad eftersom julens alla dekorationer och pynt helt krockar med min duktiga sida som vill börja packa ner våra saker i flyttkartonger nu, haha. Jag vet liksom innerst inne att det kommer att ta en jäkla tid, och att December månad bara kommer att swisha förbi, sen är det dags för inflytt, men endå vill min lilla julesjäl ha fram både det ena och det andra här hemma, haha. Jag får helt enkelt jobba med enkla detaljer, som jag gjort i sängen inför ett roligt samarbete med Jotex som gick av stapeln i veckan! Gröna härliga sängkläder tillsammans med gran, helt perfekt juligt helt enkelt! 
 
2. Tankar går ju lite kring hur adventsljusstaken ska se ut också såklart. En plan finns om den naturliga med blockljus som på bilden, men en lite mer mässingsaktig plan finns också där! Den kommer jag att visa er senare i December! Har ni tagit fram staken än? 
 
3. Det har ju flyttat in lite nytt också här hemma inför flytten, nämnligen en underbar stor tavla från min absoluta favorit ToveFrank . Det blev en riktig baddare denna gång, 70*100 cm, perfekt för mig som älskar att ställa tavlor på golvet! 
 
4. Sedan bara måste jag ju uppmärksamma de snygga julkorten som Postnord delar ut på sina utlämningsstationer. Det har gått som en löpeld hur vackra de är, och dessutom hur snygga de är att rama in och ha som jultavlor, så jag är tammetusan osäker om det kommer finnas några kvar länge till. Korten är ritade av mina favoriter på Atelier Graphique . Jag kan bara säga en sak, där gjorde ni ett jädra scoop Postnord. Aldrig kommer ni få så mycket fin publicitet, haha, med Atelier i förgrunden såklart! Tack för superfina julkort helt enkelt! 
 
Tryck hjärta om ni gillar mina instagram moments, det är ju inte alltid så lätt att skriva så mycket på Instagram när man postar bilderna eftersom jag misstänker att inte ens hälften läser så jag tänker att detta kan vara ett bra komplement, haha! 
 
Puss på er! 
Julpynt - adventsljusstake - ateliergraphique - julkort - postnord - sängkläder - tovefrank