Klappar till jul

Hej fina ni! 
 
Hur mår ni? Har ni kommit in i julmoodet än? Förutom vädrets obefintliga hjälp så börjar jag faktiskt känna lite julekänsla! Inte minst när jag satte ihop ett härligt kollage med julklappar! Här kommer en lista på julklappar iallafall jag skulle bli galet glad om tomten kom med! Nu har jag gjort det lätt för mig och er kanske, haha, och valt alla saker på samma webshop Formbar
 
 
 
1 // Här har vi en sak som jag faktiskt redan har en av, men vill ha en till, haha! En helt underbar korallformad keramikdekoration som verkligen passar överallt! Kommer mig själv med att vilja ha den överallt, så jag tänker att en till av samma skulle göra gott nu när vi dessutom flyttar till större! HÄR kan du hitta den.
 
2// Det här underbara kuddforalet kan man väl inte säga nej till? Man kan helt enkelt inte ha för många kuddar eller kuddfodral, det är sen länge! HÄR har ni den! 
 
3// Jag fullkomligt älskar ju runda former, jag har ju kommit på mig själv på senaste tiden att det enda jag köper är runda bubbliga former. Så gissa om jag är sugen på Mateus senaste färg i bubblig design? HÄR hittar ni den godingen! 
 
4// Jag har testat mig igenom varenda hantvål på marknaden, och den här står just nu över på min önskelista! Jag vet inte vad det är med just handtvålar, men min sambo brukar säga att det är komiskt att jag alltid kommer hem med en handtvål när vi ska shoppa. Jaja, alla har vi våra favoritsaker, haha! HÄR finns den fina tvålen! 
 
5// Den här vackra kannan, bubbligt igen också, haha! Verkligen den där perfekta julklappen som man kanske inte unnar sig själv men blir helt galet glad om det skulle ligga gömd bland årets klappar! HÄR är den! 
 
6// Ljusstakar kan man väl inte ha för många av? Särskilt inte såna som har en så härlig design som denna! Jag råkar veta att dessa kommer förpackade riktigt snyggt och lyxigt också, det gör det för mig alltså, haha! HÄR finns den fina ljusstaken. 
 
7// Sist men inte minst har vi dessa härliga vaser från A simple mess, ett riktigt favoritmärke faktiskt. De gör även väldigt vackra saker i keramik som jag älskar! Enkla vaser med ställning så det blir sådär extrasnyggt att bara ha några vackra blommor i. HÄR är dessa. 
 
Lycka till med julklapparna nu vänner! 
Klong - Tips - asimplemess - dekohem - hilkecollection - julklappar - julklappstips - mateus