Vanliga frågor med svar

Hej fina! 
Idag tänkte jag posta de tre vanligaste frågorna jag får just nu med lite utförligare svar än jag kan svara annars! Då kör vi! 
 
Vårt hus kostade 2,2 miljoner exklusive pantbrev och lagfart. Vi är så glada att vi äntligen kan titulera oss som husägare! Huset är uppmätt till 146 kvm golvyta och vi flyttar in den 20 januari 2018! 
 
 
 
Ja, absolut! Men det är inget jag gör! Mitt företag är lika stor del inredare som i influencer! Jag älskar att fota vackra saker och tipsa er men jag kommer alltid att inreda  era hem lika mycket! 
 
Jag går på loppis mestadels i Västerås men även i Köping och andra små loppisar på landet. I Västerås har ni Läkarmissionen, Stadsmissionen, Butiksloppis och Lifecenter secondhand! Alla har riktigt bra saker emellanåt! Men räkna med att man får åka runt lite för att hitta sin favorit! Ett tips är att ha utkik efter vägarna när det står en skylt med loppis, så hittar man oftast guldkorn! Annars finns loppiskartan.se! 
 
Hoppas det var roligt att läsa om de frågar jag får mest just nu! 
 
LIVSGLITTER

Ja herregud vilken prisskillnad det kan vara på hus beroende på vart i landet det ligger, bor i den minsta lilla by man kan tänka sig i Dalarna. 156 000 gav vi för vårt lilla Björkallén, gammal 20-tals villa som behövde en hel del kärlek <3

Svar: Wow, det var verkligen ett kap, och såklart beroende på var i landet man bor :) Men vilket fall riktigt bra!
designbymirelle

Anonym

Du får hälsa på min mammas loppis i fellingsbro, och i fellingsbro finns en del loppisar😉😊 De öppnar i vår igen👍 //Alexandra TrulsaDesign

Svar: Åh tack för tipset det ska jag komma ihåg :D
designbymirelle