Vem är jag?

Ni hänger med mig på mina kanaler från och till, en del var dag, så idag vill jag dela lite mer av mig! Kan ju vara rolig läsning både för nya och gamla läsare, hoppas jag, haha. Framförallt vill jag visa att jag är mer än alla stylade bilder jag delar, alla resor, alla inköp och sånt där annat vi blir matade med dagarna i ända. Jag är inte som alla andra influencers, och vill inte vara heller. Jag kommer alltid köra mitt eget race och jag bakom allt jag delar finns en person, nämnligen lilla jag!
 
Jag heter Mirelle och är uppvuxen utanför Västerås. Jag kommer inte från en kärnfamilj och har haft det riktigt tufft i omgångar. Så ja, det spelar ingen roll vad dina förutsättningar varit, för alla kan lyckas, oavsett. Jag flyttade in till Västerås i svängar men nu har jag återigen hamnat på landet, nämnligen Strömsholm. Det är verkligen Sveriges vackraste slott och jag känner mig så lyckligt lottad över att få bo ett stenkast bort från det. Nu bär det snart av till villa men blir kvar i Strömsholm! 
Jag driver mitt egna företag Designbymirelle, för drygt två år sedan kände jag att det var dags att satsa, och jag hoppade, utan att veta om det skulle landa i något bra, men det gjorde det. Jag jobbar som inredare och influencer och älskar verkligen båda delar lika mycket! 
 
 
När jag började inse att inredningen skulle bli både min livsstil och mitt jobb satsade jag på att utbilda mig till inredare och homestagingkonsult. Detta mynnade sedan ut i att jag ville hitta en djupare syn på inredningen, och det slutade med att jag började studera Feng Shui. Genom min resa inom inredning har jag verkligen fått vara med om så mycket fantastiskt, massor av vackra människor, samarbeten och fantastiska designers. Jag har fått synas i så otroligt många olika magasin och även ha äran att få mer än 57.000 följare på min instagram. Människor som jag dagligen kan kommunicera med, hur underbart är inte det? 
 
 
Jag har berättat lite kort förr om hur allt kom sig med mitt företag och min inriktning, och jag tänkte på det senast i bilen igår. Kretiviteten räddade verkligen mitt liv, det var vad jag kom fram till. När jag vart med om en stor kris i mitt liv och lämnat en väldigt destruktivt förhållande på 8 år började jag skapa på riktigt. Jag behövde inte bry mig om vad någon annan tyckte om mina skapelser eller hur det skulle tas emot, jag körde bara, det var min lägenhet och jag kunde verkligen göra precis som jag ville. Det var så min låga tändes. Sen dess har det bara fortsatt, och det känns som att livet verkligen tog mig under sin vinge och bar mig fram. Jag kan fortfarande inte förstå hur jag kan vara värd all framgång och lycka som kommer till mig, men något rätt måste jag ha gjort. 
 
Så nu vill jag såklart få andra att följa sin dröm, att våga hoppa! Även om det handlar om att resa jorden runt eller ta en examen i historia. Jag hoppas verkligen att jag kan inspirera människor till att skapa sin egen dröm. Och såklart inspirera till att skapa sitt eget drömhem.
 
Jag är så glad att jag fick chansen att träffa min andra halva i livet till slut, Mattias. Som alltid står som en trygg grund hos mig. Och självklart vår lilla Olof som betyder så mycket. 
 
 
Jag mediterar dagligen och försöker att yoga så mycket som jag hinner. Jag lever även så mycket som jag kan med mindfulness i bakhuvudet, det är fantastiskt hur dessa saker kan göra en så lycklig. Att vara här och nu, just nu, gör så mycket för livskvalitén. Jag hoppas att det var roligt att få lite mer inblick i mig och vem som står bakom bloggen Designbymirelle. Detta var en liten del av mig, så nu får vi se var resan tar vägen härnäst?