Nyheter

Hej fina! 
 
Tänkte bjuda er på Jotex härliga nyheter här ikväll! En hel del godbitar tycker jag! Vi kan börja med de här härliga bänkarna! En lång och en kort, precis min stil verkligen! 
 
 
 
Om vi kikar in på lite mer härligt naturligt så har vi den här snygga ottoman! Härligt naturlig och vacker design!
 
Även denna härliga dagbädd/bänk tycker jag Jotex har lyckats super med!
 
 
 
Sen levereras det en hel massa sammet också såklart, jag är inte så jätteinne på dessa möbler men det finns säkert en marknad även för det! 
 
 
Vad tycker ni om nyheterna? Tryck gilla om ni kommer spana in något när nyheterna släpps! 

Innetider

 
Nu kommer innetiderna, ja, alltså inte inne som i att man följer massa trender eller är allmänt chic, utan tider när man går i lite ide och mest spenderar sin tid i mysdressar och äter choklad, haha! Iallfafall jag då. 
 
Jag är ju alltid på ständig jakt efter sköna, snygga och mysiga mysdressar, ja lite sjukligt är det, haha! Iallafall tänkte jag tipsa om den här snygga rackaren! Underbart material, lite sådär glatt på ytan, supersnygg krage och snygg helt enkelt! Kommer från JFR och om ni vill ha likadan kan ni klicka er in HÄR för att komma direkt till dressen! Bra pris tyckte jag också, 399:- för hela kitet! Sen kan jag tipsa om rabattkoden AUTUMN20 som ger er 20% på sidan också! 
 
 
 
 
Fick en så fin present på posten igår också innehållandes dessa från Pralini! Oh lord, den får också spendera förmiddagen med mig, sängen och mysdressen idag! 
 
Ha en underbar tisdag fina läsare! 

Ljuspunkt

Hej mina fina! 
Hur mår ni? Här är det massor att stå i kan jag lova! En massa roliga samarbeten ska fotas och förberedas och delas med er. Samtidigt tänker jag konstant på huset och julen såklart, haha. Min hjärnkapacitet är lite ansträngd nu. Tur det är så underbart att bara komma hem och tända ljus och andas ut efter hektiska dagar! 
 
 
Nya favoritljusstaken kommer från bästa inredningsbutiken Oneside! Det är ett supertips om man har fler mindre inredningsdetaljer att kombinera på till exempel en byrå - samla de på en bricka! Det ger ett härligt samlat intryck samtidigt som man får härligt liv med fler olika detaljer.  
 
 
Medans jag ändå är igång och babblar kan vi ju bara beundra den underbara tavlan! Det är fotografen (och modellen) LisaLoves verk. Älskar den verkligen! Som ni som hängt med mig innan vet så älskar jag verkligen porträtt. Ett ansikte kan säga så otroligt mycket helt enkelt! Men nu ska jag hejda mig här och skutta ner i badet! Ha en underbar kväll darlings!