Workmode

Hej mina hjärtan! 
 
Idag tänkte jag ta er med på resultatet av en av mina nätbaserade inredningskonsultationer! Detta är hos min fina kund Pernilla som ville få till den där riktiga ombonade myskänslan i sovrummet! Inte så lätt alltid! Vi bor inte i närheten av varandra så min nätbaserade tjänst blev perfekt! Tänk att jag får möjlighet att hjälpa kunder från Kina till Skåne till Norrland till Finland! 
Vi kan börja med att titta på förebilderna! De stora sakerna i rummet ska vi ha kvar, och jobba med detaljer för att skapa den rätta känslan!
 
 
 
Basen hemma hos Pernilla är superfin! Så resultatet blev verkligen helt fantastiskt! Kolla här! 
 
 
 
En mjuk matta, massor av textilier och härliga lyxiga gardiner gjorde verkligen jobbet! Ett rum att längta till!
 
 
Helt underbart helt enkelt! Pernilla har gjort ett fanstastiskt jobb med att färdigställa efter hennes åtgärdsplan jag gjorde till henne! Jag har just nu en del väntetid på mina inredningskonsultationer - men maila mig gärna för bokning så hittar vi en tid till dig! Info@designbymirelle.se 
 
Ha en underbar kväll! 

Harmoni med tavelvägg

 
Koden "MIRELLE" ger 25% rabatt hos Desenio mellan 17-19 Oktober. (Koden gäller ej handpicked/collaboration posters eller ramar) 
 
Jag har alltså fått möjlighet att i samarbete med Desenio visa er alla min nya underbara tavelvägg här hemma. Jag älskar tavelväggar, men just nu kände jag för en lugn, harmonisk, symmetrisk tavelvägg. Då blev denna helt perfekt! Häng med! 
 
 
 
 
Lite otippat men detta print på flickan är faktiskt min favorit i hela väggen! Lite sådär läskigt och vacker på samma gång, haha. Jag älskar ju verkligen porträtt, det finns så mycket i ett ansikte, på en och samma gång. 
 
 
 
Om ni är sugna att köpa exakt denna vägg som jag har hittar ni alla dessa prints samlade på hemsidan. Kom ihåg att använda er av koden "MIRELLE" också för att få 25% på hela köpet! 
 
 
Visst är det väl härligt med dessa härliga soliga dagar också? Jag älskar verkligen att tavelväggen inte talar så högt i rummet, utan harmoniserar så fint men ändå skapar ett intresse i rummet. 
 
Happy shopping nu babes! 
Tavelvägg - desenio - designbymirelle - perfekt - prints - rabattkod - symmetri

Relaxed elegance

Jag bara måste dela med mig av HM homes senaste släpp - relaxed elegance. En kollektion härliga detaljer som sätter pricken över i:et på hotellkänsla! Egentligen inte själva kollektionen jag vill lyfta utan framförallt tycker jag att de har fått till riktigt inspirerande bilder. Vilsamma och rena och ger ett härligt harmoniskt intryck!
 
 
 
Roligt med inspiration i lyxig variant för linnelakan och inte bara den mer bohokänslan som man automatiskt förknippar linne med! 
 
 
 
 
Samtliga bilder hm.com
 
Vad tycker ni? Visst är det härligt harmoniska bilder? Tummen upp för både foto och styling här! Känns tidlöst och genomtänkt!