Nyheter

Hej fina! 
 
Tänkte bjuda er på Jotex härliga nyheter här ikväll! En hel del godbitar tycker jag! Vi kan börja med de här härliga bänkarna! En lång och en kort, precis min stil verkligen! 
 
 
 
Om vi kikar in på lite mer härligt naturligt så har vi den här snygga ottoman! Härligt naturlig och vacker design!
 
Även denna härliga dagbädd/bänk tycker jag Jotex har lyckats super med!
 
 
 
Sen levereras det en hel massa sammet också såklart, jag är inte så jätteinne på dessa möbler men det finns säkert en marknad även för det! 
 
 
Vad tycker ni om nyheterna? Tryck gilla om ni kommer spana in något när nyheterna släpps! 

Ljuspunkt

Hej mina fina! 
Hur mår ni? Här är det massor att stå i kan jag lova! En massa roliga samarbeten ska fotas och förberedas och delas med er. Samtidigt tänker jag konstant på huset och julen såklart, haha. Min hjärnkapacitet är lite ansträngd nu. Tur det är så underbart att bara komma hem och tända ljus och andas ut efter hektiska dagar! 
 
 
Nya favoritljusstaken kommer från bästa inredningsbutiken Oneside! Det är ett supertips om man har fler mindre inredningsdetaljer att kombinera på till exempel en byrå - samla de på en bricka! Det ger ett härligt samlat intryck samtidigt som man får härligt liv med fler olika detaljer.  
 
 
Medans jag ändå är igång och babblar kan vi ju bara beundra den underbara tavlan! Det är fotografen (och modellen) LisaLoves verk. Älskar den verkligen! Som ni som hängt med mig innan vet så älskar jag verkligen porträtt. Ett ansikte kan säga så otroligt mycket helt enkelt! Men nu ska jag hejda mig här och skutta ner i badet! Ha en underbar kväll darlings! 

Vårt kök

Hej hjärtan! 
 
Jag tänkte att det var hög tid att visa er köket i huset - och även hur tankegångarna om köket går! Vi var i huset igår så nu längtar man bara ännu mer tills inflytt! Ni vet när man redan flyttat in i huvudet, och man ändå bara kan komma in och mäta lite, frustrationen, haha. Just köket är lite av Mattias område, så här har han mycket att säga till om. Så roligt att vi kan disskutera ihop fram och tillbaka och planera ihop, det är det bästa! 
 
 
Såhär ser alltså köket ut idag. Det är hjärtat i hela huset och alla rum på nedervåningen utgår från kök och matrum. Ja, husets hjärta helt enkelt! Precis som det ska vara! Vi har lite mörkare planer för köket, mycket härliga råa material, kvalitativa vitvaror och matglädje helt enkelt. Eftersom det lagas väldigt mycket mat hos oss kommer köket att prioriteras när vi flyttar in! Ja, man kan ju inte annat än att bli helt ivrig! Här är moodboarden vi jobbar med just nu! 
 
 
Vad tycker ni kära läsare? Tryck hjärta om ni är
redo att se huset Mirellifieras! Snart är det dags! 
Kök - Moodboard