Årets inredningsbloggare

Hej mina fina! 
 
Nu är det återigen dags för nominering i Årets inredningsbloggare 2018! Förra året hade jag den stora äran att vara en av dessa 10 personer som nominerats fram av Er. Jag vann inte, men jag är så jädra glad att jag med min fokus på inredning för alla, återbruk och DIY fick en plats bland top 10! Det var tillsammans med många av mina förebilder inom inredning så det var så fantastiskt! Nu hoppas jag på att ni vill nominera mig även i år, så vi kan visa att inredning är för alla, oavsett budget eller stil. Inredningsglädje är verkligen något som ska finnas för alla, och det kommer jag alltid att lyfta i mina kanaler. Jag har gjort det sen jag hade 100 följare, tills nu när jag har 56.000 följare. Ja, ni som hängt med mig ett tag vet att jag alltid kommer förbli där jag började. Med penseln i handen och med alla mina loppade stolar, haha. (jag har för övrigt vart tvungen att rensa bort halva min samling, så nu är min stolfamilj bara 20 stycken, haha!) 
 
Jag hoppas att jag förmedlar den inredningsglädje jag själv känner till er, och gör den möjlig för er att anamma! För det har alltid varit mitt kall, att inspirera er alla till att skapa era egna drömhem. Ett hem att må bra i, oberoende av vad tidningen säger är inne eller hur mycket pengar det finns att spendera. Alla är värda ett hem att må bra i! 
 
Röstningen är nu avslutad och Elle decoration väljer ut 10 finalister! Tack för allt stöd fina ni! 
 
Ni visar vi dom! Nu kör vi! Tack för ert stöd fina! 
 
Marielle

"Jag följer många där fokus ligger på inredning, både i bloggvärlden och instagram. Och det finns ingen som får mig så inspirerad som Mirelle gör. Hennes passion för inredning och hennes genuina personlighet gör att man längtar efter nya inlägg. Hennes mix av nytt/gammalt/dyrt/billigt gör att hon visar att allting är möjligt och hon får inredningen att kännas så personlig och ärlig. Hur vackra Klongs senaste ljusstakar är eller Sarfattis senaste lampa så blir det i längden tröttsamt att se samma samma på varje sida - men Mirelle går emot strömmen och visar att personligt är vackert. Ingen förtjänar att vinna i mina ögon mer än vad hon gör. "
-där har du min nominering, och jag menar varenda ord. Du förtjänar alla vinster!

Svar: Men Gud!!! Jag blir så jäkla glad att tårarna kommer! Gud va fint skrivet ❤️ tack snälla snälla du 🙏🏻❤️ Massa kärlek till dig!!
designbymirelle

Lena

Du är väl värd min röst, du inspirerar mig dagligen.... kram <3

Svar: Åh stort tack för det fina du :) Massa kramar och ha en fin dag!
designbymirelle