Budget eller lyx?

Fredag i all ära! Vad är väl bättre än att köra en budget eller lyx idag på bloggen? Idag ska det handla om en vacker ljusstake! Häng med! 
 
På lyx-sidan har vi ingen mindre än Georg Jensens vackra ljusstake Season - formgiven av Maria Bertsen. Denna rackare går loss på 1029:- riksdaler.
 
 
På budgetsidan kommer Mio med en ljusstake för 299:-.Så vad väljer ni? Budget eller lyx? Personligen tycker jag att lyxdesignen vinner!
 
Like if you like babes!
Carolina

Hej Mirelle! Tack för en så inspirerande blogg och instagramkonto. Brukar alltid kika din blogg det första jag gör när jag vaknar för det får mig på så bra humör och inspirerad sådär i början på dagen. Du gör mig motiverad att ta mig ur sängen och inta dagen! Jag hade egentligen en fråga men var tvungen att säga det först! Jag undrar var man kan få tag på din fantastiska pläd, den stora kabelstickade? Tror du har den i vit och grå 😊 kram

Svar: Hejsan Carolina! Åh men gud va glad jag blir för dina fina ord! Värmer verkligen! Nu gjorde du min dag! :) Den pläden kommer från @chunkypladar på Instagram :D Älskar den verkligen! Massa kramar till dig och ha en underbar dag!
designbymirelle