Det var dags nu

Hej hjärtan! 
 
Inlägg i samarbete med Forever
 
 
I samarbete med Forever har jag fått möjlighet att testa deras nylanserade linje Infinite by Forever! Okej, jag ska erkänna en sak, jag har aldrig använt produkter i ansiktet. Ja, jag är den som tvättar bort sminket med handtvålen och aldrig smörjer in mig med varken serum eller återfuktande krämer. Gissar att några fick lite ont i hjärtat nu. Iallafall så var det även dags för mig att ta tag i mitt lilla ansikte nu och varje kväll ge det lite kärlek i form av Infinite by Foreverserien! Och tro min förvåning när jag nu känner att jag inte förstår hur man levt utan dessa serum och krämer som gör mig silkeslen! Allt går ju så mycket enklare, plus att det faktiskt var roligt att lägga till en liten extra kvällsrutin. Det bästa är att det är så enkelt, inget krågel, bara kör, steg 1, 2, 3 och 4. Sådär enkelt som det måste vara för att en sån som jag ska börja med det, haha! Jag tänkte iallafall ta er igenom rutinen här! 
 
 
 
 
Första steget är en enkel rengöring med en härlig rengöringslotion. Alla produkter är såklart Aloeverabaserade också vilket är roligt. 
 
 
Jag hade aldrig använt serum innan men det var ju verkligen guds gåva, haha. Det bara suger rätt in i huden och känns riktigt skönt! 
 
Sedan är det dags att återfukta, pricken över i innan man kryper till kojs! Träffat på den bästa förpackningen också som doserar när man trycker ut den liksom. Så ingen hel näve här inte, haha. Man får ut den perfekta dosen med ett tryck helt enkelt! 
 
Avslutar hela rutinen gör jag med ett kosttillskott! Det innehåller kollagen och vitaminer för huden! Perfect!
Svårare än sådär är det alltså inte! Jag har märkt stor skillnad och min hy ser verkligen bättre ut än nånsin! Så superbetyg på denna grymma serie! Om ni vill läsa mer ingående kan ni klicka er in till produkten HÄR.
 
Madeliene

Så roligt att få testa nya saker! :)

Svar: Ja verkligen superroligt när man aldrig testat nåt sånt här innan :D
designbymirelle

Hanna Karlsson

Forevers produkter är riktigt bra och jag har inte varit missnöjd med något jag testat. Aloe veran dricker jag varje morgon.

Svar: Hejsan! Ja det finns verkligen massa härliga, denna serie är min stora favorit :D
designbymirelle