Djupdykning - badrum

Hej hjärtan! 
Idag tänkte jag ta med er in i mitt badrum! Tänkte att det kan vara roligt att ta ett rum i taget och djupdyka lite i hur jag tänkt och detaljer och liknande. Hoppas ni kommer gilla det! blandar såklart in mina små tips också! För oftast handlar det ju om enkla medel! Vi bor ju i en hyresrätt, dessutom ett hus som är K-märkt, så vi får inte göra någonting för att förändra basen i badrummet. Men jag tycker inte att man ska ge upp eller strunta i badrummet för det, jobba omkring det och gör det allra bästa av det! 
 
 
Ja, nu kanske ni tycker att jag är den tråkigaste i mellansverige men jag älskar den enkla naturskalan, till det matchar jag med växter och naturmaterial för att få det levande och trivsamt. Badrummet för mig är en plats där jag ska känna harmoni, och så har jag inrett. Vad känner ni att ni vill ha i ert badrum? Disco? Inred då efter det. Jag tycker det viktigaste är att faktiskt tänka efter vad man själv har behov av och blir glad av, sen inreder man efter det! 
En sak som jag gjorde här förra månaden var att byta ut alla mina handdukar (ja, jag hade en kompott av ungefär 230 olika serier) till likadana. Jag njuter varje gång jag ska ta en ny handduk, och det är en likadan som alla andra haha. Det kanske låter konstigt, men det är en riktigt lyxig känsla av det. Sen hänger man ju alltid upp handdukarna i badrummet när man använt de, och då är det lite oharmoniskt med 12 olika varianter. Jag valde faktiskt Ikeas handdukar Fräjen, fyfasen va bra dom handdukar är! Jag har testat handdukar i högsta prisklassen och fallande, men för mig är det Fräjen som stannar i hjärtat! 
 
 
Vi har ju turen att ha ett större fönster i badrummet, och det älskar jag! Jag får också många frågor om just fönster, så här ser ni att man inte alltid behöver rada upp allt, lek lite, ha roligt! Jag har det underbara insynsskyddet från Slottsboden i Strömsholm tillsammans med min egengjorda keramik. En härlig växt, ett smyckesfat och lite förvaring i form av korgar, också ikea faktiskt! 
 
 
 
Mitt sista tips är en liten liten detalj, men som faktiskt gör så stor skillnad! Nämnligen att satsa på lite snyggare upphängningskrokar för duschdraperiet! Dessa i guld kommer från H&M och kostar bara 49:- . Helt klart en pyttegrej som gör stor skillnad! 
 
Hoppas ni tyckte det var roligt att hänga med på en liten djupdykning i mitt badrum! Tryck gärna hjärta om ni vill hänga med i djupdykningar i fler rum! (Lika bra att passa på innan vi flyttar, då får ni ett helt hus med massa rum vi kan dyka i, haha) 
Badrumsinspiration - Budgettips - Inreda - badrum - badrumstips - hm - hmhome - hyresrätt - naturmaterial
Anonym

Hej,
Vart har du köpt det som du har på badkaret ? Samt på tvättmaskinen ? Så det ser lite finare ut åh inte lika tråkigt :) Mvh Linda

Svar: Hejsan! Det är dekorplast som kommer ifrån bauhaus :D
designbymirelle

A

Mysigt och väldigt snyggt:) Vart har du köpt duschdraperiet?
//A

Svar: Hejsan! Det kommer från Hm home :D kramar
designbymirelle

Josefine

Så fint!

Svar: Tack snälla va roligt att du gillar!
designbymirelle