Inred hörnen

Hej darlings! 
 
Nu ska jag dela med mig av mitt number one inredningstips. 
 
 
Yes, mer komplicerat än så är det faktiskt inte. Perfekt va? Man behöver inte ha en lyxvilla eller sekelskifteslägenhet för att använda sig av detta tips. Du kan bo precis var som helst, i vad som helst, med vilken stil som helst. Det är såna tips som jag kommer att fokusera på att lyfta här på bloggen, inredningstips som precis alla kan implementera i sina hem för mer välbefinnande i vardagen och i sitt hem. Jag kombinerar detta inredningstips med det ingen inredning någonsin kan tävla med, nämnligen levande växtlighet. 
 
 
 
En stor och härlig ampel med denna underbra växt pryder nu mitt hörn i vardagsrummet som känts lite "dött". Komiskt att jag råkade ta en bild just på denna stackars tragiska lilla trasiga gren, haha! 
 
 
 
Visst gör det den största skillnaden? Jag har ju även bytt min tavelvägg mot en väldigt vilsam, symmetrisk tavelvägg så den tar inte så mycket uppmärksamhet i rummet. Så det är perfekt att ge lite extra med denna stora badding till växt! 
 
 
Så mina vänner, bjud in lite mer gröna härliga växter i era hem, mitt absolut bästa tips! 
 
 
Tips - ampel - fengshui - inredhörnen - inredningstips - växter
Elsa

ok detta blogginlägg var vad som behövdes, imorgon går jag och köper den där himla monsteran jag spanat in i mataffären!!

Svar: Ååå va roligt att jag kunde inspirera till det! Det finns bara fördelar med härliga gröna växter! Kör på hoppas du blev nöjd med den :D
designbymirelle

Tess

Så snyggt! :D Växter gör verkligen stor skillnad.

Svar: Ja det är verkligen ett fantastiskt verktyg som alla borde använda när dom inreder :D Kramar
designbymirelle