Min favorit

Hej fina läsare! 
 
Inlägg i samarbete med Forever Living Products
 
Ni som har hängt med mig innan vet att jag använder mig av serien Infinite by Forever. Det är en underbar anti-aging serie som såklart är Aloe Vera-baserad! Jag tänkte att det kunde vara roligt för er att få en liten uppdatering nu när jag använt serien i ett par månader! Tänker att jag sätter upp det i punkter så det blir klart och tydligt, haha! Om ni vill läsa lite mer om serien kan ni göra det HÄR
 
 
 
 
1. Huden är återfuktad igen vilket ger mig så mycket finare finish när jag sminkat mig! Innan jag började med den här rutinen kunde min hy vara så torr att sminket liksom inte la sig bra på huden, nu är det en fröjd att sminka sig på morgonen! Jag har även börjat använda mindre smink efter att jag började med Infinite - min hy är så fin att jag inte längre känner något behov av foundation!
 
2. Kråkisarna vid ögonen har mattats ut! Jag antar att det är för att jag skrattar så mycket, haha, men kråksparkarna har varit tydligare på senare år, men nu ni, dom har mattats ut och jag tänker knappt på dom alls! Vissa är ju såklart en del av ansiktet men de där små linjerna har mattats av superfint! 
 
3. Jag älskar själva rutinen mest, jag använde inga produkter alls innan. Och tvättade av sminket med lite handtvål, om jag orkade, haha! Nu har jag en rutin med, rengöring, återfuktning, serum och kosttillskott. Älskar det! 
 
 Foto: Grymma fotografen Mathilda Stenholt Svärdh
 
Nu har det även börjat säljas alla produkter för sig i serien! Perfekt då saker inte alltid tar slut exakt samtidigt liksom! Jag laddar på med extra serum, för det lyxar jag gärna till med både morgon och kväll! Plus att min mamma snor av det varje gång hon är här, haha, så det är lite mer åtgång på den! 
 
Ha en underbar dag kära ni! Tryck gärna hjärta om ni också skulle vilja testa denna grymma serie! Kanske kommer det en härlig tävling under kommande månad, vem vet? 
antiage - forever - foreverliving - infinitebyforever - infinte