This week

Hej darlings! 
 
Ja, dagens inlägg blir en liten tillbakablick på veckan som gått! Och lite vad som komma skall också såklart. 
Kickade igång veckan med att jag vann en underbar sammetspuff från Sweef! Hur roligt? Jag vinner ju aldrig nånting, haha! Jag valde en i samma färg som soffan! 
 
 
Veckans bukett blev denna! Jag ville göra en vild rackare så jag gjorde en riktig salig blandning av yviga blommor och blad!
 
 
Under morgondagen stundar gala här på Strömsholms slott, jag är nominerad till årets inspiratör här i Hallstahammars kommun! Känns fantastiskt roligt! Den här blåsan ska jag ha på mig! Vad tycker ni?
 
 
Sen bara måste jag ge er en update om klängisen jag köpte förra veckan! Den är helt vild! Och inget gör mig gladare, blir helt fylld med energi varje gång jag ser den! 
 
 
Nästa roliga detalj var att jag gjorde hairtalk hos min svägerska på Salong Skaparglädje! Äntligen har jag svallet jag alltid drömt om! Mitt hår var så förstört efter sommaren så det var så fantastiskt att kunna fixa sig imorse och inte känna sig som ett skatbo, haha!
 
 
Och idag dagen till ära hade jag grymma Leva o Bo på besök här hemma! Tre härliga tjejer fotade och intervjuade! Ska bli så roligt att se vad det blir av allt! 
 
 
Nu inser jag att det här inlägget kan bli hur långt som helst , haha! Jag klipper där helt enkelt! Hoppas ni gillade den lilla veckoresumén!