Våra badrumsplaner

Hej fina! 
 
Inlägg i samarbete med Hedlundsgolv
 
 
Ja, i samarbete med bästa Hedlundsgolv presenterar jag härmed för första gången mina planer för vårt kommande badrum! Hoppas ni har en mysig lördag underbara läsare. Jag sitter för tillfället och sätter ihop det sista i planerna kring vårt badrum i huset. Jag har inte visat bilder på det innan, men såhär ser det iallafall ut idag! Jag kommer ju inte kunna visa er en efterbild än, men håll ut mina vänner, det kommer! Självklart kommer vi att välja att renovera med Hedlundsgolv i Västerås! 
 
 
Är ni sugna på att se mina planer? Det är ju just något med badrum som gör mig så jäkla glad, jag älskar att planera både mina egna och andras badrum! Jag har tills slut kommit fram till att väggarna kommer att bli mörkt grå, väldigt mörkt grå. Det vill jag kombinera med härlig marmor, jag såg senast idag att Hedlunds fått in kermikplattor väldigt lik marmor så mina tankar går lite mot det. Annars är jag ju helt såld på marmor i mosaikform i alla dess slag. Här kommer min badrumsmoodboard! 
 
Vad tycker ni? Tryck hjärta om ni ser fram emot att se efterbilden, om den blir som moodboarden eller om jag hinner ändra mig helt, haha. 
 
Badrumsinspiration - hedlunds - hedlundsgolv
Anonym

Jättefint! Gillar de mörka väggarna!! ❤️ Men en fråga - jag har hört att man enligt Feng shui bör undvika taggiga former i utrymmen man är naken för att det blir för vasst. Stämmer det? :/ tänker på blomman och speglarnas form. Hur tänker du? :)

Svar: Ja det stämmer bra! Dock är det nog lite hur man uppfattar det, att spegeln har en liten spets uppåt mot taket gör inte att jag känner mig osäker i magen på nåt sätt, och det är det som räknas. Hur det får en att känna. En palm tycker jag inte heller är så hotande på något sätt, annars är det om det är en kaktus som man faktiskt kan skada sig på så att säga :)
designbymirelle

jossan

Det kommer bli jättesnyggt jag ser fram emot resultatet

Svar: Åh va roligt jag hoppas det blir som jag hoppas :D
designbymirelle

Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

så snyggt det kommer bli

Svar: Tack snälla jag hoppas verkligen det ;D
designbymirelle