3 tips för dekorplast

Hej mina fina! 
 
Igår blev det dags för mig att ändra om lite i badrummet. Det bästa jag vet är att förändra känslan och utseendet i rummet med hjälp av några få förändringar. Då är dekorplast ett superbra alternativ! Jag tänkte ge er tre bra tips att ha med er när ni använder dekorplast eftersom jag ofta hör att det är många som inte riktigt får till det. På bilderna är min badkarskant som är dekorplastad och även min tvättmaskin!
 
 
1. Använd en spruta med såpavatten när du ska sätta fast plasten, ÖS på med detta, det kan inte bli för mycket. Detta kommer göra att du kan korrigera plasten om det blir fel. 
 
2. Använd plast med bra kvalité, då kommer det inte att lämna märken om du bor i en hyresrätt. Jag använder Bauhaus. Här finns massor att välja mellan i form av olika träslag och stensorter. 
 
3. När plasten är på kan du trycka ut alla bubblor med något hårt om du applicerat såpavattnet under. Perfekt resultat blir det då! Skulle det inte gå att få ut någon bubbla kan du alltid sticka hål på den med en nål och få ut den på det sättet. 
 
 
Ha en underbar kväll nu! 
Anonym

Sprayar man såpavatten under plaste alltså? Ska prova detta 😃 Det är ingen fara att det är blött under plasten då? Försvinner det av sig självt? :)

Svar: Ja exakt under plasten eller på plasten :D Ja det dunstar bort sen antar jag, för jag har aldrig sett något av det när jag dragit bort plasten efter ett tag :)
designbymirelle