Auktionskärlek

Hej darlings! 
 
Inlägg i samarbete med Effecta
 
 
Idag har jag fått möjlighet att presentera ett samarbete som verkligen ligger mig varmt om hjärtat! Nämligen ett inlägg i samarbete med auktionsbyrån Effecta! Jag har gjort så mycket underbara fynd hos Effecta! Och idag tänkte jag tipsa er alla om auktioner som är igång just nu (!!) Ni klickar er in HÄR för att titta igenom hela katalogen och lägga bud, vill man se föremålen IRL kan man besöka Effectas lokaler på torsdagar och söndagar inför veckans auktion! Jag tänkte presentera mina 5 favoriter som ligger uppe just nu och avslutas på söndag! 
 
 
1. Fantastisk rokokospegel. Ja, vad säger man? Kan man annat än älska denna underbara spegel? Jag ser den i allt från ett badrum till en hall! En spegel man har med sig resten av livet. Klicka HÄR för att komma direkt till auktionen på denna spegel! 
 
 
2. Underbara karmstolar i läder och valnöt. Så sjukt fina stolar jag gärna skulle pryda mitt vardagsrum med! Helt fantastiskt patina - precis som det ska vara! Klicka HÄR för att komma till auktionen på dessa. PS. grymt utrop på dessa! 
 
 
3.Skultunas vackra takkrona! Ja, vem kan inte vilja ha denna? Det här är en grej jag verkligen tycker är värd att köpa vintage, denna krona ny kostar ca 10.000:- så det är verkligen fantastiskt hur priserna ser ut på auktion! Så värt! Mässing går ju hur enkelt som helst att putsa felfri med en bra mässingsputs. HÄR klickar ni er in för att buda på denna krona! 
 
 
4. En vacker drinkvagn. Det finns ju inget som är så poppis som drinkvagnar just nu, helst med detaljer i mässing dessutom! Ni bara måste se denna underbara som har ett utrop på bara 200 riksdaler! Precis såhär vill jag att min framtida barvagn ska se ut! Klicka HÄR för att komma direkt till auktionen. 
 
 
5. Sist men absolut inte minst! Denna underbara byrå. Jag har alltid velat ha en sån här, men aldrig slagit till. Tänk er denna i svart alltså! Wow-känsla alltså! HÄR har ni den auktionen. 
 
 
Fynd - auktion - effecta - secondhand - vintage
Eva-Lena

Gud vad kul! Ska titta in där framöver! Älskar dina fynd!

Svar: Ja gör det det finns så mkt fint!
designbymirelle