Bäddningshemligheter

Hej min kära! 
 
Idag är det hög tid att dela med mig av alla mina bästa bäddningshemligheter. Det är verkligen en fråga som jag får dagligen, hur får jag min säng att se så fluffig och inbjudande ut? Det är faktiskt inte svårt alls! Så här kommer lite matnyttiga tips, och min senaste höstiga bäddning! 
 
Jag använder ekologiska linnelakan, dessa kommer från LinLiving . Och ja, jag kan säga att när man väl testat dessa underbara lakan från Linliving kommer man aldrig vilja ha något annat! Jag brukar köra på lite olika färger på örngotten, det ger bäddningen lite mer liv. Här har jag valt ljusgrått på mina stora hotellkuddar och mörkgrått på påslakan och mindre örngott! Det är så fantastiskt att sova i naturmaterial, det är ju verkligen något som vi har mot vår hud länge och enligt fengshuin finns det inget bättre än att ha helt naturliga material som sängkläder! Jag håller helt med! 
 
 
Alla sängar behöver stora härliga hotellkuddar! Ni ser vilken härlig fyllig känsla det blir i bäddningen när man använder sig av olika storlekar på kuddarna istället för bara de klassiska måtten? Det kan vara svårt att hitta fodral till hotellkuddarna i lin men även dessa underbara ljusgrå och andra färger finns också hos LinLiving där sängkläderna kommer ifrån! 100% linne och ekologiska!
 
 
Jag har satsar på många lager, vi har först sängkläderna, sen en pläd, sen en fäll och sedan prydnadskuddar, och sen Olsson såklart, haha! 
 
Det var lite enkla tips om hur ni får till en mysig bäddning nu till hösten! På Instagram kan ni även se min film där jag bäddar hela sängen från början! Ha en underbar dag nu! Olsson hälsar såklart också att han helt och hållet godkänt nya sängkläder och bäddningen! 
 
Bädda - bäddning - ekologiska - fluffig - linliving - linnelakan - påslakan
Johanna

Supermysigt!! Men sen när man ska sova blir det väl ett stort projekt igen?? Hiva av alla plädar(?) å de stora kuddarna, är de kvar sen över natten? Typ sånt jag funderar på när jag ser bilden haha. Jag hinner inte med å bädda sådär fint i morgonstressen heller å sen på eftermiddagen känns det mest onödigt, får satsa på helgbäddning ;)

Svar: Jo det blir ett litet projekt med alla kuddar men det tycker jag är värt det helt klart :D Kramar
designbymirelle

Djurvän

Hej! Hur ser du på dun i täcke och kudde? Det finns dun som plockas på marken, men de säljs oerhört dyrt. "Vanligt" dun plockas från levande djur vilket dels gör ont, dels är stressande för djuren och sist men inte minst gör att djuren sedan fryser.
En del märken går ut med att de använder sig av dun plockat från marken, men undersöker man detta noggrannare så är det ren lögn tyvärr...