En liten tanke

Hej hjärtan! 
 
Jag bara måste ventilera detta som jag såg på en post på instagram. Någon som säger att vi som bloggar och instagrammar förväntar oss att man ska tas med sidenhandskar, att man förväntar sig att alla ska älska varje gång man lägger upp någonting. Och även att eftersom vi väljer att ha en blogg eller instagram så får vi faktiskt tåla lite. Men vet du, så är det INTE. Det ENDA jag önskar - är att inte bli utsatt för negativitet, näthat och onödiga kommentarer som bara grundar sig i den som kommenterats dåliga mående. Det är faktiskt det enda. För dom kommentarer man får som inte är positiva, det är inga kommentarer om konstruktiv kritik eller inlindat på något sätt. De kommentarer man får som inte är positiva är i 90% av fallen kommentarer som endast läggs för att dra ner en eller få en att känna sig dålig. Tyvärr så är det så. Närkärlek har fått ett stort uppsving och hatet bleknar men det finns tyvärr fortfarande kvar.  
 
Så för att klargöra för alla så vet jag mycket väl att alla inte älskar det man gör, men då kan man faktiskt bara vara tyst. Jag förstår inte att man känner att nätet är en plats där allt man tänker på ska ventileras, även om det skadar någon annan. Om du inte tycker om mitt val av matta, varför känner du att du måste säga det till mig? Det är ju inget vi gör när vi kommer hem till en vän direkt. "Oj, den här mattan skulle jag verkligen inte valt till det här rummet, du har placerat den konstigt också, varför har du gjort det? Ja men nej nu fikar vi och skvallrar lite" (?!)
Förstår ni? Samma sak. För bakom varje instagramkonto och bakom varje blogg finns en person. En person som är lika mycket människa som din bästa vän eller din mamma. 
 
Jennie

De är kul att följa dig. Och de är synd att folk klagar.

Du har en härlig blogg och älskar att följa din insta 💜

Svar: Åh va roligt att du tycker om att hänga med här! Massa kramar till dig
designbymirelle

Marie

Du har helt rätt! Det är så sjukt att det här "fenomenet" ens finns! Hur är folk uppfostrade? Tänk vad världen vore fin om alla tänkte lite bättre. 😘

Svar: Ja så är det sannerligen! ❤️❤️
designbymirelle