En riktig hemnetpärla

Hej fina! 
 
Idag måste jag bara dela med mig av det här snygga hemnetspanet! Jag är ju galen i sekelskifteshus och denna grymma villa har tammetusan allt! Till och med sjöutsikt! Ja, vad kostar då det här kalaset? Inte mer än 2,4 miljoner faktiskt! 
 
 
 
 
Det här är alltså den nätta lilla balkongen från sovrummet! Oh lord! 
 
 
 
Kakelugnar finns det gott om i huset! Och ja, vem skulle inte vara överlycklig över utsikten och närheten till sjön? 
 
 
 
Villan hittar ni via fastighetsbyrån och finns i Markaryd! Finns det fler sekelskiftesälskare här på bloggen? Tryck hjärta om ni också skulle älska att bo i ett sånt här hus!
drömhus - sekelhus - sekelskift - sekelskifte
Anonym

Hej! Skulle vara intressant om du också skrev lite om vad handpenningen skulle gå på och pantbrev och lagfart när du lägger ut info om ett hus :) Och om det är något mer man måste tänka på.
Det är så mycket när det kommer till husköp.
Hur ser du på ränteläget? Ska man låsa den eller ha rörlig? Det går rykten om att räntan kommer höjas framöver, vad blir det i riktiga pengar om man har ränta idag på 1,5% och betalar ca 4000:- i amortering och ränta om räntan chockhöjs till 15 %?
Skulle vara jätteintressant att läsa om! 😊😊😊

Svar: Hejsan! Absolut kan jag göra det! 😀 Massa kramar
designbymirelle

Anonym

Ja, ett riktigt drömhus! Vilken fin blogg du har!

Svar: Tack snälla va roligt att du gillar min blogg! Glad jag blir :D
designbymirelle

Hanna Karlsson

Wow, vilket drömhus!

Svar: Ja visst är det helt fantastiskt vackert?! :D
designbymirelle

Viktoria

Hej. Detta är inte elakt menat på nått vis. Men är det inte mer än rättvist både mot säljaren som ägare huset & byrån att du direktlänkar huset du visar upp? Du drar ju in besökare på att visa upp fotona på bloggen. Då ska väl säljaren få sitt genom en direktlänk? Det skadar ju inte dig menar jag :)

Svar: Jag var utomlands och kunde inte länka via mobilen det är enda anledningen att jag inte la en länk! Annars gör jag alltid det.
designbymirelle