Ett vackert antal

Hej mina kära! 
 
Vet ni vad jag firar? Det är nu hela 56.000 personer som följer mig på Instagram! 
 
 
Det som känns så jäkla stort och underbart -att oavsett hur mycket jag funderat på att ändra mig för att passa i "mallen" bättre har jag stått kvar som precis den jag är! Även om det gått från 100 följare till 56.000 - är det alltid mig rakt igenom jag postar dag ut och dag in. Jag har helt enkelt fått inse att alla mina fina följare där ute tycker om precis just det, jag som jag är! Inte mig när jag gör som alla andra, inte mig när jag bara visar dyra designprodukter och inte mig när jag går åt andra håll än mitt håll! Tack för det är det enda jag kan säga! Det är lätt att låta sig förändras när man jobbar med sociala medier, det är liksom lätt att tappa tråden man en gång startade med! Men jag är så jäkla glad att jag håller den som den är, jag blev ingen lifestylebloggare eller slutade visa pyssel och budgettips, och det är verkligen det som driver mig varje dag! Att fortsätta inspirera er på mitt alldeles egna sätt! 
 
Ja, nu babblar jag iväg som vanligt, haha! Det jag ville komma till var att jag vill tacka er alla från djupet av mitt hjärta! Det gör mig så himla glad att ni väljer att just jag ska inspirera er i era hem! 
 
Var alltid er själva, hur frestande det än kan vara att snegla på andra och ta efter, så kommer det vackraste som finns alltid vara du - precis som du är! 
 
Tryck hjärta om du är en av mina fina följare på Instagram - vore så kul att se hur många av er som kommer därifrån in hit till bloggen❤️
 
Foto: Mathilda Stenholt Svärdh 
Anonym

Alltid lika inspirerade! Tack för alla fina bilder, goda ideer och inspirerande innehåll.

Svar: Åh men tack för dina fina ord! Dom värmer verkligen!
designbymirelle

Anonym

Du ärverkligen inspirerande och sprudlande och mkt mer ❤️

Svar: Åh men tack fina du!
designbymirelle

Hanna

Vad roligt med så många följare. Stort grattis. :-)

Svar: Ja verkligen, känner mig så hedrad! Tack snälla!
designbymirelle

Tess

Heja dig! Stort grattis :)

Svar: Åh tack fina du!
designbymirelle

Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

Grattis så kul!

Svar: Tack snälla du :)
designbymirelle

Dominika Wojtaszewska

Grattis! :)

Svar: Tack snälla du :D
designbymirelle