Homestyling

Hej kära vänner! Idag tänkte jag gå in på det här med homestyling inför försäljning! Vad ska man då tänka på när man ska sälja sin bostad? Häng med! 
 
Den första och kanske viktigaste punkten - städa och laga! Ingen inspireras av ett löst handtag eller en smutsig köksbänk! Städa som aldrig förr, ordna alla små skavanker och putsa varenda vrå helt enkelt! Det kommer du tjäna på i slutändan, även om det inte är så roligt just för stunden, haha! 
 
Nej, jag överdriver inte när jag säger att det ska finnas levande blommor i varje rum. Vi pratar växter i fönster och på golv, hörn älskar stora härliga växter! En liten vas på varje sängbord, på köksbord, på soffbord, på handfatet och gärna en härlig bukett att mötas av i hallen! Gå allin helt enkelt! Håll samma stil på buketterna så det inte blir alltför spretigt! En röd tråd tjänar man alltid på!
 
 
Badrummet och köket är två av de rum som spekulanter lägger väldigt hög vikt på! Dels för att det är dyra poster att renovera och dels för att det är utrymmen man spenderar mycket tid i. I badrummet vill du skapa en härlig spakänsla. Kanske har du inte det snyggast kaklade badrummet eller dyra blandare, då är det ännu viktigare att skapa en miljö där man inte alls lägger stor vikt vid just dessa detaljer! Bulla upp med härliga nya handdukar i rullar, diskreta doftljus (vi vill inte att det ska verka som att vi döljer något) växter och härliga spadetaljer! Här ska det såklart vara kliniskt rent också! 
 
 
Visst är det härligt med en egen stil? Inför en försäljning kan man dock satsa på att neutralisera en del! Om du samlar på leopardfärgat eller dockor kan jag rekommendera att gömma undan detta lite, haha. Det man alltid kan tänka på är att man ska attrahera ett stort antal personer med olika smak!
 
Tomma väggar och alltför avskalat är aldrig hett. Det finns en anledning att man gör såkallade helstylingar på lägenheter och hus. Det säljer helt enkelt inte när det inte ser ut som att det bor någon där! Skapa en levande miljö. Bygg upp små stilleben där någon till exempel setat och läst eller börjat laga mat! 
 
Bild: @inredningmedkim
 
Lycka till med försäljningen av era bostäder! 
Linnéa

Mysig spa-inredning! :)

Svar: Tack :))
designbymirelle

JUNITJEJ

Så bra tips!

Svar: Va roligt att dom uppskattas tack 😻
designbymirelle

kerstin ehrenholm

Tack för alla fina tipps

Svar: Åh så roligt att dom uppskattas :)
designbymirelle

Hanna Karlsson

Vilka bra tips!

Svar: Åh va roligt att dom uppskattas :) )
designbymirelle

Elin Bjurek

Bra tips!! :)

Svar: Va roligt att dom uppskattas :)
designbymirelle

Lisa Jungqvist Larsson

Ångrar just vad du nämnde på sista punkten. Borde nästan dukat lite fint på bänken osv när vi sålde vårt hus. Nu gick det bra ändå men sådant faller jag för när jag tittar runt på hemmet:D

Svar: Ja men visst är det så? Man faller för dom där små detaljerna! Kramar
designbymirelle

Linnea Hådell Löt

Bra tips!

Svar: Tack snälla va roligt att dom uppskattas! Kramar
designbymirelle

veckomagasinet anne von porat

gillar din inredning

Svar: Tack så mycket va roligt! Kramar
designbymirelle

EVELINA

Tack för tipsen! Kommer säkert att ha användning av dem i framtiden :D

Svar: Va roligt att dom uppskattas! Lycka till med eventuella framtida försäljningar ;) kramar
designbymirelle

Felicia

riktigt bra inlägg

Svar: Tack snälla va roligt att du gillar det!
designbymirelle