Sagan om Villa Björkbacka

Hej darlings! 
 
Ja, det är väl inte så många som missat att det är en flytt i görningen för mig och min sambo! Och ja, det känns nästan som en saga hela alltihoppa! Jag har ju inte släppt en massa bilder på huset, tänkte att det skulle vara roligt att ge er både före och efter-bilder på samma gång när vi renoverat och gjort iordning, men fasen, jag kan inte hålla mig! När jag satte foten i det här huset, så kände jag ett sånt lugn, jag kände mig hemma, som att jag redan bodde där. Vi hade varit på så otroligt mycket visningar men aldrig hade jag känt denna känsla förrut. Det galna var ju även att detta inte var ett hus som kommit ut till försäljning, utan vi la en lapp i brevlådan! Vi hade pratat om att göra det, men aldrig gjort det, men nu hände det. Och nu är Villa Björkbacka vårt! 
 
 
 
 
 
Det som är så rackarns roligt är att det här huset har tillhört avlägsna släktingar till min sambo, då var det inte utbyggt som nu, men det är sig likt än idag! Det här fotot fick vi på gamla Björkbacka! Med sin orginalskylt och allt kvar. 
 
 
Det kommer att ske en hel del förändringar inne i huset, och även en del i trädgården, men allt får komma som det kommer. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag sitta där med penseln i handen 02.30 en tisdagsnatt, haha! 
 
 
Detta kommer bli vårat vardagsrum, lite av en utmaning eller hur? haha. Men det kommer bli så rackarns bra. Dörrarna kommer bli svarta, väggarna målade, och i rummet längst in, där kommer min ateljé/kontor att vara! 
 
 
Som ni förstår så kommer vinklar och vrår och snedtak behöva bli min bästa vän, haha. Jag kommer på övervåningen att satsa på att måla hela taket vitt, men på nedervåningen kommer jag att behålla det betsade trät. 
 
 
Den härliga punschverandan! Man kan ju bara älska punschverandor eller hur? Iallafall så kommer en hel del att ske här också, gardiner går bort, ja ni som känner mig vet att jag avskyr gardiner, haha! Det blir lite ny färg, golv och en supersnygg platsbyggd bänk efter hela väggen från mina favoriter på Lilla möblemanget i Västerås! 
 
Nej nu blev jag helt till mig av iver, haha. Så nu får jag avsulta! Jag berättar mer om mina renovieringsplaner i ett annat inlägg! 
 
Hoppas ni ser fram emot att hänga med oss till Björkbacka hurrni! 
Anonym

Så himla mysigt ❤️ kommer ju bli så bra det där, ska bli spännande att se vad du kommer göra med villa Björkbacka! Vi får ta en housetour någon gång vi som bor så nära, ska bara bli av med renoveringskaoset först så kan du få se på mina sneväggar, vinklar o vrår 😂 Kram M

Svar: Åh ja jag hoppas det kommer bli precis som jag målat upp i min skalle nu, haha, kan man ju önska iallafall! Ja men gud verkligen! Det kommer väl råda kaos i stackars Björkbacka ett tag, eller så jobbar jag dygnet runt så det blir klart fort, haha! Det återstår att se! Massa kramar
designbymirelle