Top 5 sekelskiftesvillor till salu

Hej mina hjärtan! 
 
Idag tänkte jag bjuda er på de allra härligaste sekelskiftesvillorna som är ute på Hemnet! Hänger ni med? 
 
 
1. Denna underbara pärla hittar ni i Borås. Det är en av de vackraste tornvillorna jag har sett faktiskt! Helt perfekt för er med egen verksamhet eftersom det finns ett gårdshus just för detta! Denna härliga villa hittar ni mer av HÄR!
 
 
2. Den här fina villan har jag visat er förrut och självklart måste den finnas med på min Topp 5 just nu! Helt underbart hus med både sjöutsikt och ett antal kakelugnar! Vad mer kan man begära liksom? Mer om denna villa finner ni HÄR
 
 
3. Det här med läge är såklart väldigt avgörande när det handlar om villor. Men vad säger ni om jag säger att denna villa kostar 1,5 miljon? Det är nästan så jag ramlar av stolen själv om jag ska vara ärlig! Denna finingen hittar ni mer om HÄR
 
 
4. Ja, eller vad säger ni om denna villa i Säffle? Som kostar strax över miljonen (!!) HÄR hittar ni all information om den! Men skynda på, det var redan budgivning! 
 
 
5. Sist men inte minst är denna baddare, om man har 36 mille över vill säga.... HÄR hittar ni den! 
 
 
Vad säger ni, kan man bli annat än kär i dessa gamla vackra hus? Jag skulle faktiskt aldrig kunna tänka mig ett nybygge efter att ha förälskat mig i dessa gamla designs! 
 
hemnet - hus - sekelhus - sekelskifte
Mimmie

Behöver jag ens säga vilket jag tyckte var finast? Bara börja spara.... he he he! 😘

Svar: Haha ja det är bara börja spara 😍😂
designbymirelle

Anonym

Då det första huset är mitt (nåväl det ska säljas nu) klappar självklart mitt hjärta för just detta. Mycket kärlek är nedlagt i samband med renovering och inredning!
//Anette

Svar: Åh va roligt det är ett helt fantastiskt hus! 😻
designbymirelle

Anette

Tack 😻

Ronette

Åh herre! Den första, för fin för att vara sann ju. Hade velat flyttat in på momangen.

Tess

Wow, vilka vackra hus! :D

Felicia

alltså såå vackra hus

Marie Bergman

Ja väldigt fina hus allihopa :)