Tre frågor

Hej snyggingar!  
 
Hur mår ni? Vilken himla härlig dag det varit. Jag har köpt både färg till utemöbler och en solcellslampa, jag kan verkligen inte hålla mig längre! Idag tänker jag köra blogginlägget "Tre frågor". Det är inte svårare än att jag svarar på 3 vanliga frågorna som jag får just nu! Häng med! 
 
1. Vad kostade er köksrenovering?
 
Hela renoveringen kostade ungefär 140.000 kr exlusive hantverkare. Då gjorde vi hela köket från grunden med allt nytt. När vi renoverade köket prioriterade vi bra vitvaror och även stenskivor. Alla stommar och luckor är Ikea somo helt klart hade bäst pris på detta. All information om valen i köket finns i ett tidigare inlägg här på bloggen! 
 
 
 2. Vilka färger målar du med?
 
När jag målar möbler köper jag lackfärg på antingen Clas Ohlson eller Rusta. Den färgen jag använder mest just nu är Rustas färg Lava grey som jag tycker är superfin! Till väggar har jag nästan enbart målat med Jotuns mineralfärg i nyanserna Kalkgrå och Vallmofrö. 
 
3. Vilka loppisar går du på?
 
Jag går egentligen på lite alla möjliga loppisar. Om jag inte är på genomresa någonstans eller liknande håller jag mig mycket i Västerås. Där passar jag på när det är jätteloppisar (där privatpersoner säljer) och kikar även alltid in på Läkarmissionen, Stadsmissionen och Lifecenter! När jag reser någonstans i Sverige dyker jag alltid in på loppisar som ligger efter vägarna, där finns det verkligen skatter att finna! De här underbara matstolarna hittade jag i en random lada efter vägen när vi var på väg från Göteborg!
 
 

Blomsterglädje

 
I samarbete med Interflora
 
Ja, inte finns det väl något som ger mer energi än en sån här underbar färgklick? Jag använder inte jättemycket färg i min fasta inredning, men när det kommer till blommor vill jag bara välja och vraka bland färgcirkelns alla nyanser! Den här buketten heter FÄRGGLAD - passande nog! Snacka om fredagskänsla idag alltså!
 
 
 
Visst är det verkligen en energiboost bara att se den? 
 
 
 
Om ni är sugna att beställa den här snyggingen till dig själv, eller för all del någon annan som skulle bli glad över en bukett så finns den HÄR.
 
Ha en underbar fredag fina läsare!
bukett - färgglad - interflora - theflowereffect

Vårkänslor

Hej fina!
 
Inlägg innehåller annonslänkar
 
Hur har ni det? Solen skiner och det börjar verkligen värma ända in i själen nu! I veckan har jag planerat en hel massa roliga samarbeten ni kommer få ta del av de närmaste veckorna! I veckan landade mina nya sänglampor också! Vi har velat ha lampor som sitter på väggen, och jag vill få in det svarta även i sovrummet för att knyta ihop det hela hemma! 
 
 
 
Visst är de härliga i all sin enkelhet? 299 kronor kostar som
och finns HÄR (annonslänk) 
 
Jag hade äran att pryda både framsida och mittuppslaget i Magazin24 i veckan också! Alltid lika roligt att få se hemmet i tryckta tidningar! 
 
 
 
HÄR kan ni läsa hela reportaget! Jag var iväg till min fina svägerska på Salongskaparglädje och styrde upp barret lite också. Ett måste när vårkänslorna börjar smyga sig på! Upptäckte att jag borde sätta upp håret lite oftare - visst var det fint? 
 
 
Det var lite om min vecka - nu siktar vi på en underbar helg! Vi ska gå på loppis, påta i trädgården, laga godmiddag och bara njuta!