Prislapp budget

Hej fina! 
 
Er önskan är ju min lag. Så jag har bokstavligen lusletat (är det ens ett ord? haha) nätet på härliga inredningsdetaljer med en prislapp i budgetklass. Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så är det viktigast för mig att alltid visa på att ett drömhem, och att ett hem att må bra i, inte alltid har en prislapp som får en att fundera på vilka nudelsmaker som existerar nu för tiden. Inredning ska vara roligt, inspirerande och få oss att må bra. Och för många finns det inte något megautrymme i plånboken för massa inköp från diverse exklusive butiker. Så här bjuder jag på ett litet budgetrace! 
 
Mattor
 
 
1 // Rutig matta i marockansk stil - JYSK
2 // Mönstrad ullmatta med grafiskt mönster och fransar - RUSTA
3 // Matta med trendigt vågmönster i turkos - RUSTA 
4 // Zebramönstrad matta i gråskala - HM HOME
5 // Matta med mönster - FURNITUREBOX
 
Inredningsdetaljer
 
1 // Vas i vacker keramik - MIO
2 // Spegelbricka med mässingskant - RUSTA 
3 // Ljusstakar - JYSK
4 // Kruka i mässing - RUSTA 
4 // Timglas - JYSK
5 // Vackra detaljer i keramik - JYSK
 
Prydnadskuddar
 
 
 1 // Randig kudde - JYSK
2 // Kudde stora ränder - HM HOME
3 // Kudde gröna löv - HM HOME
4 // Kudde ansikte - HM HOME
5 // Kudde beige - RUSTA 
6 // Kudde grön småmönstrad - HM HOME
7 // Kudde svart/vit mönstrad - HM HOME 
 
Hoppas ni gillade mitt inlägg! Lämna gärna ett inlägg eller kommentar på vad ni önskar att jag ska leta fram i budgetklass nästa gång! 
Budget - Budgettips - Inredningshjälp - inredning - inredningsdetaljer

Mina bästa budgettips

Hej fina! 
 
Många förknippar renoveringar och att inreda sina hem med stora kostnader. Men vet ni? Så behöver det verkligen inte vara! Jag tänkte dela med mig av mina bästa budgettips när man inreder sitt hem. För mig är det jätteviktigt att poängtera att alla - oavsett budget - ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. 
 
 
1. Köp inte saker för att det är trendigt - gå in i dig själv och fundera på vad du egentligen tycker om. Chansen att du behåller inredningen blir avsevärt större om du har det här tänket.
 
2. Handla på loppis och auktion! Snällt för både plånboken och miljön! Det finns enormt mycket vacker design där ute som slumpas bort. Lite färg piggar upp de flesta möbler! 
 
3. Ha en basgrupp kuddar i soffan som du alltid har, enkla tidlösa färger som passar rummet. Jobba sedan in några kuddar efter säsong eller om du bara känner för ett byte. Det är ju mycket billigare att byta ut 3 kuddar än 8 vid säsongerna. 
 
4. Det lilla gör mycket! Testa byta plats på saker. En tavla kan få ett helt nytt intryck bara man flyttar den till ett annat rum! 
 
5. Om du ska köpa något nytt - sälj något gammalt! Intresset på andrahandsmarknaden är jättestor, något du tröttnat på kan vara precis vad någon annan söker! 
 
6. Tänk efter både en och tre gånger. Vill du verkligen ha det? Innan du köper något - bestäm var du ska ha det. 
 
Hoppas jag kunde komma med lite matnyttigt till er att ha med er när ni inreder efter en budget! 
 
 
Ska jag göra ett inlägg fyllt med snygg inredning som har prislapp budget? Tryck på hjärta om ni önskar det också! 

Inreda sitt sängbord

Inlägg innehåller adlinks
 
Hej mina fina! 
 
Hur mår ni? Här smattrar regnet mot fönstret och myskänslan är på hög nivå. Jag har verkligen haft en ledig dag idag, eller ja, så ledig som det är möjligt när man jobbar med sitt största intresse! Ledig är nog egentligen för mig att inte ha en konsultation inom inredning eller möte. Instagram, bloggen och allt kring det har liksom glidit över till att bli en vardag som alltid finns där. På både gott och ont, men enligt mig mest gott! Jag tänkte visa er lite hur jag har inrett mitt sängbord och mina tankar kring det. 
 
 
Jag får ofta frågor om just sängborden och jag har nog egentligen några små enkla tips som jag personligen alltid jobbar efter för att skapa en trivsam miljö som inte stör sömn eller avkoppling. 
 
1. Ha alltid en liten växtlighet på sängbordet. En liten vas med antingen några gröna små sticklingar från en krukväxt (som jag) eller en liten ros eller liknande från fredagens arrangemang! Bara känn in vad just du föredrar att vakna och somna till. 
2. Böcker är inredningens bästa vän. För att skapa ett levande intryck använder jag mig alltid av böcker. I böcker finns så mycket liv, och de är estetiskt tilltalande för de flesta. Jag älskar att det är så enkelt att skapa nivåer med böcker. För ett sängbord med alla detaljer på samma nivå är inte så inspirerande enligt mig. 
3. En liten personlig detalj med funktion. Jag fyndade en askkopp på loppis i sten som jag gjorde om till en liten skål för smycken. En vacker detalj, men även en perfekt funktion för att hålla reda på de där små rackarns örhängena som verkar få ben om vart annat. 
4. Keep it clean. Överrös inte sängbordet med massa saker, utan håll det rättså cleant. Ingen vill vakna upp till för naket, eller för rörigt. Hitta en balans som passar dig! Jag älskar att ha vägglampor över sängborden, för att på så vis ge mer plats och andrum till det som faktiskt står på sängbordet. 
 
Om ni är sugna på att sno stilen från mitt sängbord finner ni inköpsställen här under! 
1. Sängborden som jag har kommer från IKEA och kollektionen Hjärtelig. Det är egentligen sidobord, men passar lika bra som sängbord. Ibland får man tänka lite utanför boxen för att hitta det som passar en bäst! 
2. De gröna bladen som jag har på mitt sängbord kommer från en krukväxt som jag tror heter "vandrande jude". Hjälp mig om jag har fel, jag har haft en del problem med att hitta namnet på den rackaren! 
3. En vacker bok (både med och utan ytterhöljet) är Kinfolk. Den här boken har grymt pris och borde finnas i alla inredningssjälars hem! Jag använder den både till att skapa nivåer och som dekoration i fönster eller på ett bord. HÄR finns den (annonslänk) 
4. Mina underbara sänglampor (som är nya) hittar ni HÄR. (annonslänk) Bara 299:- och de blev verkligen bättre än jag kunnat ana! 
5. Sängkläderna är ju egentligen inte en del av sängbordet, haha. Men de syntes så väl på bilden så jag tänker att det är lika bra att inkludera dom också. Sängkläderna jag har är i linne och helt fantastiskt sköna. Jag kommer verkligen aldrig kunna sova i något annat än detta alltså! HÄR hittar ni dom under namnet Linus. 
 
Lycka till med skapandet snyggingar! 
Ikeahack - Inreda - Inredare - Sängbord - Tips - ikea - inredningstips - markslöjd