Budget eller lyx

Hej snyggingar! 
 
Då blev det återigen dags att finkamma inredningsutbudet efter budget eller lyx-varianter av en inredningsdetalj. Idag handlar det om glaslyktor! Jag gissar att de flesta hört talas om Skogsberg & Smart? Vackra handblåsta ljuslyktor i all världens härliga färger! Så vi startar med lyx-sidan helt enkelt! 
 
En ljuslykta går loss på fr 550:-.
 
Inte helt samma nyans, men nog tror jag inspirationen legat hos de rejäla lyktorna ovan? De här lyktorna kommer från Mio och kostar så lite som 9:- (!!) styck! 
 
Så vad väljer ni - budget eller lyx?
 
Mer budget eller lyx? Ska jag göra detta till ett fast veckoinlägg kanske? Tryck hjärta om så önskas!
Budget - Budgettips - budgetellerlyx
Renoveringshuset

Helt klart budget! Då får man pengar över till annat! ;-) Jättefina saker du hittat till altanen! Vi hade turen att det stod ett växthus i trädgården när vi flyttade hit, men det finns ju många bra varianter som funkar. Bara en fönsterruta mot en vägg blir ju som ett litet växthus! :-)

/Therese

Svar: Åååå vilken dröm med ett växthus. Jag tror nästan det är enda sättet att få riktigt bra skördar. Alla mina saker verkar stanna lite i växten .. haha
designbymirelle

Malin

Jag kan fatta att ett riktigt hantverk kostar. Och ska få kosta. Men när en vara kostar mer pga hypen den får så väljer jag hellre budget eftersom jag inte orkar klassmarkera mitt hem för andras behag.

Svar: Helt rätt tänkt :)
designbymirelle

Vego Meals

Budget helt klart!

Svar: Ja dom var fina faktiskt :D
designbymirelle