Inreda sitt sängbord

Inlägg innehåller adlinks
 
Hej mina fina! 
 
Hur mår ni? Här smattrar regnet mot fönstret och myskänslan är på hög nivå. Jag har verkligen haft en ledig dag idag, eller ja, så ledig som det är möjligt när man jobbar med sitt största intresse! Ledig är nog egentligen för mig att inte ha en konsultation inom inredning eller möte. Instagram, bloggen och allt kring det har liksom glidit över till att bli en vardag som alltid finns där. På både gott och ont, men enligt mig mest gott! Jag tänkte visa er lite hur jag har inrett mitt sängbord och mina tankar kring det. 
 
 
Jag får ofta frågor om just sängborden och jag har nog egentligen några små enkla tips som jag personligen alltid jobbar efter för att skapa en trivsam miljö som inte stör sömn eller avkoppling. 
 
1. Ha alltid en liten växtlighet på sängbordet. En liten vas med antingen några gröna små sticklingar från en krukväxt (som jag) eller en liten ros eller liknande från fredagens arrangemang! Bara känn in vad just du föredrar att vakna och somna till. 
2. Böcker är inredningens bästa vän. För att skapa ett levande intryck använder jag mig alltid av böcker. I böcker finns så mycket liv, och de är estetiskt tilltalande för de flesta. Jag älskar att det är så enkelt att skapa nivåer med böcker. För ett sängbord med alla detaljer på samma nivå är inte så inspirerande enligt mig. 
3. En liten personlig detalj med funktion. Jag fyndade en askkopp på loppis i sten som jag gjorde om till en liten skål för smycken. En vacker detalj, men även en perfekt funktion för att hålla reda på de där små rackarns örhängena som verkar få ben om vart annat. 
4. Keep it clean. Överrös inte sängbordet med massa saker, utan håll det rättså cleant. Ingen vill vakna upp till för naket, eller för rörigt. Hitta en balans som passar dig! Jag älskar att ha vägglampor över sängborden, för att på så vis ge mer plats och andrum till det som faktiskt står på sängbordet. 
 
Om ni är sugna på att sno stilen från mitt sängbord finner ni inköpsställen här under! 
1. Sängborden som jag har kommer från IKEA och kollektionen Hjärtelig. Det är egentligen sidobord, men passar lika bra som sängbord. Ibland får man tänka lite utanför boxen för att hitta det som passar en bäst! 
2. De gröna bladen som jag har på mitt sängbord kommer från en krukväxt som jag tror heter "vandrande jude". Hjälp mig om jag har fel, jag har haft en del problem med att hitta namnet på den rackaren! 
3. En vacker bok (både med och utan ytterhöljet) är Kinfolk. Den här boken har grymt pris och borde finnas i alla inredningssjälars hem! Jag använder den både till att skapa nivåer och som dekoration i fönster eller på ett bord. HÄR finns den (annonslänk) 
4. Mina underbara sänglampor (som är nya) hittar ni HÄR. (annonslänk) Bara 299:- och de blev verkligen bättre än jag kunnat ana! 
5. Sängkläderna är ju egentligen inte en del av sängbordet, haha. Men de syntes så väl på bilden så jag tänker att det är lika bra att inkludera dom också. Sängkläderna jag har är i linne och helt fantastiskt sköna. Jag kommer verkligen aldrig kunna sova i något annat än detta alltså! HÄR hittar ni dom under namnet Linus. 
 
Lycka till med skapandet snyggingar! 
Ikeahack - Inreda - Inredare - Sängbord - Tips - ikea - inredningstips - markslöjd
Anonym

Tack för dom fina tipsen 🌸 Har du tips om hur man gör med dom "fula" sakerna man verkligen behöver vid sängen (typ handkräm, näsdroppar, boken eller tidningen man läser osv?)

Svar: Jag har mina såna saker liggandes i en liten skål faktiskt :) Lite fult får man allt ha framme :D kramar
designbymirelle

Erica Nyberg

Hej Mirelle, jag gillar din blogg så himla mycket och tycker du verkar som en allt-igenom härlig tjej. Jag får dock ont av att läsa dina inlägg då texten är ljusgrå och skapar ingen kontrast mot den vita bakgrunden. Det gör att jag får fokusera för att kunna läsa vad som står. Det vore så kul om du kunde göra texten lite mörkare. Kram

Svar: Detta ska jag genast kolla upp! Tack för feedbacken fina du! Kramar
designbymirelle

anneli

Glömde säga: Ääääälskar din sänggavel!

Svar: Åh tack fina du :D
designbymirelle