Nu börjar utetiderna!

Hej snyggingar! 
 
Jag kan väl inte vara den enda som tycker att vintern pågått i 679 dagar nu? Men vet ni? Nu jäklar ser jag ljuset! Idag satt jag ute ett litet tag på altanen! Självklart började hjärncellerna leka med inredningen på altanen! Omg, kan ni förstå att vi snart kan sätta igång utomhus?! Här kommer en liten plan för altanen, eller ena sidan av altanen iallafall! Den andra sidan kommer bli sambons maskinpark med alla hans grillar och attiraljer, haha! 
 
 
Såhär ser det ut på vår bakgård på sommaren! Längtar verkligen till att få uppleva den gröna årstiden här också!
 
 
Och såhär går mina tankar kring ena delen av altanen! 
 
 
Jag är inne på väldigt enkelt och naturligt. Med mycket gamla lerkrukor och härlig belysning! Har ni planerat er uteplats än? 
 
Jag odlar ju lite gurkor också och har inte riktigt bestämt mig för lösning för dom än. Helst hade jag velat ha ett växthus, men jag tror jag satsar på en sån här variant som jag såg på Plantagen i helgen! 
 
Anne-Lie

Så smart med växthus till pallkragen😀 Var de dyra?

Svar: 1295:- kostade det där :D
designbymirelle

Sokkerkaka

Skulle gärna vilja veta inköpsställen på sakerna i kollaget?

Svar: Det ska jag ordna på nästa kollage :D
designbymirelle

Milllans

Så fint kollage! Var kommer stolarna från?

Svar: Just dessa har jag bara tagit då de var lite lika dom som jag ska måla så det var en utländsk sida som inte fraktar till Sverige tyvärr.
designbymirelle

JENNIFER

Hej! Kan du inte göra ett inlägg med hur du gör dina kollage? Så fina :) Vilket program osv och hur du klipper bilderna.

Svar: Det är en app som heter Polyvore som är superenkel att använda :D
designbymirelle

Mimmie @tandlakarvillan

Det kommer bli såååå fint! Vad roligt med altan, era trädgårdsbilder ser amazing ut, det ser ut som att de förra ägarna verkligen pysslat om huset!
Kan tyvärr inte säga detsamma om vårat, herregud! Jag ska lägga ut en förebild på köket inom kort, oh lord have mercy säger jag bara !!

Kul att jag får kolla och njuta av din altan då vi inte har någon, skulle hemskt gärna krysta fram en i år, men jag tror att jag kan övertala mannen om att renovera färdigt insidan först och helt o hållet skita i tomten i år, känns som att han kommer jubla, över att slippa trädgården alltså ;-)
Kram fina

Svar: Hahaha åh ja man får jobba lite så. En sak i taget helt enkelt! Hade gärna byggt ut vår altan, gjort ett till fönster, glasat in lite av den, renoverat alla våtrum, anlagd mer rabatter osvosvosv. Måste pytsa ut allt det här över tid känner jag, haha! Massa kramar finis och ha en mysig helg!
designbymirelle

bylijo.se

Vad kul att inreda en altan. Jag håller på att inreda en glaspaviljong och utanför den samt en köksträdgård.

Svar: Åh det låter helt underbart vackert!
designbymirelle

Anonym

Tanken men pallkragarna är ju supersmart, men kika hur höga gurkplantorna blir så dom inte växer ur dom?!
Mina gurkplantor har alltid blivit ca 1,70-2 meter höga, men det kanske är olika på olika sorter?

Svar: Hejsan! Jag kollade mina och de skulle bli ca 1,50 så jag tror det där blir lite litet för dom.. Dock verkar mina gurkor ha stannat i växten också.. hahaha!
designbymirelle